2018-07-15 20:15:33
Φωτογραφία για Αυτό είναι το γηραιότερο παντρεμένο ζευγάρι.... Είναι μαζί εδώ και 90 χρόνια!
Το γηραιότερο παντρεμένο ζευγάρι στον κόσμο ζει στο Μπράντφορντ της Βρετανίας. Ο Karam και η Katari Chand παντρεύτηκαν στις 11 Δεκεμβρίου του 1925 στην Ινδία και το 1965 εγκαταστάθηκαν μόνιμα στη Βρετανία.

Το ζευγάρι γιορτάζει τα 90 χρόνια του γάμου του μαζί με τα οκτώ παιδιά του, τα 27 εγγόνια του και τα 23 δισέγγονά του.  

Τον περασμένοι μήνα ο Karam και η σύζυγός του γιόρτασαν, επίσης, τα γενέθλιά τους, την 1η Νοεμβρίου η Katari έγινε 103 ετών και στις 10 του ίδιου μήνα, ο Karam έγινε 110 ετών! Το υπεραιωνόβιο ζευγάρι αποκάλυψε το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου του στον βρετανικό Τύπο.  

Ο Karam Chand δήλωσε: «Είναι ευλογία να είσαι παντρεμένος και να έχεις ζήσει τόσα πολλά χρόνια. Η ζωή και ο γάμος είναι ευτυχία, είναι ό,τι πιο σημαντικό. Είμαστε ευτυχισμένοι που μπορούμε να γιορτάσουμε αυτή την ημέρα με την οικογένειά μας», όσο για το μυστικό του μακροχρόνιου γάμου του, ο υπέργηρος Ινδός υποστήριξε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε μυστικά από την σύζυγό του, ούτε διαφωνίες μαζί της.                                          


Ο Karam και η Katari Chand με μέλη της οικογένειάς τους     Εκτός από τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα του ζευγαριού, συγγενείς του από όλη την Βρετανία, τον Καναδά και την Ινδία, θα ταξιδέψουν στο Μπράντφορντ για να γιορτάσουν μαζί με το ζευγάρι την επέτειο του γάμου του.

Ο Karam Chand και η σύζυγός του ζουν μαζί με τον μικρότερο γιο τους Paul και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του. Ο Paul υποστήριξε ότι ο μακροχρόνιος γάμος των γονιών του στηρίζεται στους συμβιβασμούς που έκαναν και οι δύο όλα αυτά τα χρόνια και ανέφερε ότι ποτέ δεν τους είδε να τσακώνονται ή να θυμώνουν ο ένας με τον άλλο. Ο ίδιος χαρακτήρισε «ευλογία» την κάθε μέρα που περνά και έχει κοντά του τους γονείς του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ