2018-07-15 21:46:37
Φωτογραφία για Αυτό θα πει... Θαύμα! Δείτε πώς τη γλίτωσε ο ποδηλάτης από το τρένο! [video]
Η λέξη «θαύμα» μάλλον δεν περιγράφει με ακρίβεια το γεγονός ότι ο ποδηλάτης που βλέπουμε στο βίντεο κατάφερε τελικά να μην χάσει την ζωή και του και να επιζήσει με κάποιους σχετικά ελαφρείς τραυματισμούς. Το περιστατικό έγινε σε κάποιο χωριό της Πολωνίας σε μία ισόπεδη διάβαση τρένου, όπου ο συγκεκριμένος ποδηλάτης φτάνει κάνοντας την πρωϊνή του βόλτα.

 Όμως όπως φαίνεται καθαρά, αντί να σταματήσει εμπρός στις μπάρες αυτός συνεχίζει απτόητος για να περάσει από τις γραμμές. Τότε είναι που κάνει την εμφάνισή του το τρένο, το οποίο μάλιστα τρέχει με πολύ υψηλή ταχύτητα. Ο ποδηλάτης χτυπιέται από το τρένο, όμως για κλάσματα του δευτερολέπτου και για ελάχιστα... χιλιοστά, βρίσκεται στην θέση που του επιτρέπει να μην τον παρασυρει και τον σκοτώσει, αλλά να τον ρίξει με δύναμη στο πλάϊ της γραμμής.

Ο 26χρονος Πολωνός τελικά επέζησε από όλο αυτό το γεγονός, αν και χρειάστηκε να νοσηλευτεί χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη ζωή του. Το καλό -και σωστό- της υπόθεσης είναι ότι για αυτή την... δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε ο Θεός θα χρειαστεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 150 ευρώ επειδή αγνόησε τα σήματα της διέλευσης του τρένου.    Το περιστατικό έγινε στην πόλη Οπόλε της Πολωνίας στις 5 Νοεμβρίου, και δόθηκε πριν λίγες ημέρες στην δημοσιότητα από τις αρχές των σιδηροδρόμων της χώρας για να δείξει τι μπορεί να συμβεί αν κάποιος περνάει μια διάβαση χωρίς να είναι συγκεντρωμένος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ