2018-07-16 14:01:06
Φωτογραφία για Ο χυμός που θα «καθαρίσει» την επιδερμίδα σου από την ακμή
H ακμή, οι κοκκινίλες, τα μαυράκια…. είναι όλα ο χειρότερος μας εχθρός! Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να εξαφανιστούν όλα… διά μαγείας! Ή μήπως υπάρχει;

Δερματολόγοι και ειδικοί όλο και περισσότερο υποστηρίζουν την κατανάλωση ενός ροφήματος, ο οποίος έχει αποδειχτεί πολύ αποτελεσματικός για δέρματα που τείνουν να εμφανίζουν ακμή: ο χυμός καρότου!

Ο χυμός καρότου όχι μόνο βελτιώνει την όψη του δέρματος, αλλά έχει και την «δύναμη» να αυξάνει τα επίπεδα της ενέργειάς σου, ακόμα και να βελτιώνει την πέψη!

Η κατανάλωσή του είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσφέρεις βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό. Ένα ποτήρι χυμός καρότου είναι γεμάτο με βιταμίνες Α και C, καροτενοειδή, αντιοξειδωτικά, κάλιο, όλα τα οποία προσφέρουν μία καθαρή από την ακμή επιδερμίδα!

Χυμός καρότου –Η λύση κατά της ακμής

Ο χυμός αυτός έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για το δέρμα κάτι που σημαίνει ότι βοηθάει στην μείωση της ακμής και των δερματικών ενοχλήσεων, από τα σπυράκια μέχρι και τις κοκκινίλες
. Επίσης, βοηθάει πάρα πολύ στο να βελτιώσει τη διχρωμία της τονικότητας του δέρματος, να επουλώσει ουλές και να προσφέρει μια λαμπερή επιδερμίδα! Ο χυμός καρότου επίσης, είναι εξαιρετικά ενυδατικός, και καταπολεμάει την εμφάνιση ξηρότητας και ενοχλήσεων που δημιουργούνται από την ξηρότητα.

Ακόμη, λειτουργεί και ως αντιγηραντικό και είναι γεμάτο με Βήτα-Καροτένιο το οποίο μετατρέπεται σε βιταμίνη Α από τον οργανισμό και επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ