2018-07-16 18:07:28
Φωτογραφία για Ποια βερμούδα δεν ταιριάζει στους (περισσότερους) άντρες;
Στις γυναίκες γενικώς αρέσει να βλέπουν τους άντρες να κυκλοφορούν με βερμούδα στην παραλία. Προσοχή όμως: Όχι με εκείνες τις αντιαισθητικές βερμούδες που το μήκος τους φτάνει κάτω από το γόνατο, ενώ ταυτόχρονα ο καβάλος κοντεύει να πέσει στο πάτωμα. Το γιατί είναι προφανές:

Οι χαμηλοκάβαλες βερμούδες αφήνουν την κοιλιά (αν έχει λίγο παραπάνω λίπος) να ξεπροβάλλει άσχημα, ενώ δεν κολακεύουν όσους έχουν χαμηλό ανάστημα ή κοντά πόδια. Επίσης, επειδή τα (συνήθως καλοδιατηρημένα) αντρικά πόδια κρύβονται από το ύφασμα, το γυναικείο βλέμμα αναγκαστικά πέφτει στο άνω μέρος του σώματος – περιμένοντας βέβαια να δει αρρενωπές αναλογίες. Αν τις διαθέτεις, έχει καλώς.

Σορτσάκι, το…εγγυημένο

Γι΄ αυτό είναι προτιμότερο να διαλέξεις ένα σχέδιο που να είναι κοντύτερο, για παράδειγμα δέκα πόντους επάνω από το γόνατο – κάτι ανάμεσα σε βερμούδα και σορτς. Ταιριάζει καλύτερα σε όλα τα αντρικά σώματα. Πρόσεξε μόνο να μην είναι υπερβολικά φαρδύ στους μηρούς, ειδικά αν έχεις πολύ λεπτά πόδια.

Επίλεξε λοιπόν τη βερμούδα σου και το μαγιό σου με αυτό το σκεπτικό, για να δείχνεις όμορφος σε κάθε περίπτωση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παίξεις με τα χρώματα και τα σχέδια – από μονοχρωμία και διχρωμία έως τα τυπωμένα γραφικά, τα εμπριμέ μοτίβα, τα ριγέ και τα πουά (για τους πιο τολμηρούς).
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ