2018-07-17 01:00:28
Φωτογραφία για Ανδρες αποκαλύπτουν τι σκέφτονται για τα... γυναικεία πόδια!
Οι άντρες είναι οπτικά όντα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει για κανένα λόγο. Εχουν ξαφνικά μπροστά τους μια όμορφη γυναίκα και αρχίζουν να παρατηρούν ορισμένα σημεία επάνω της λες και τα περνούν από ανάκριση.

Αν κάτι από αυτά τους εντυπωσιάσει πολύ, τότε ελάχιστη σημασία θα δώσουν στην προσωπικότητα της, πολύ απλά γιατί θα μπορέσει να ενεργοποιήσει τη φαντασία τους και να τους διεγείρει.

Ισως διαβάζατε και ακούγατε για το πληθωρικό στήθος ή τους γυμνασμένους γλουτούς ή ακόμα, τα πλούσια μαλλιά και το χρώμα των ματιών. Κάπου εδώ όμως, εμείς θα προσθέσουμε και τα πόδια, που από ότι φαίνεται οι άντρες δίνουν έμφαση.

Μόνο εσείς νομίζετε ότι σχολιάζετε την τριχωτή κοιλιά ή πλάτη ενός ερωτικού παρτενέρ;

Μικρά ή μεγάλα. Με καλοσχηματισμένα ή κακοσχηματισμένα δάχτυλα. Περιποιημένα, μαλακά και σέξι.

Τα πόδια είναι το σημείο του σώματος που «εκθέτουν» οι γυναίκες περισσότερο από όσο κανένα άλλο. Είναι η προέκταση των γεννητικών οργάνων. Είναι το φετίχ με τα ψηλοτάκουνα ή σκέτος εφιάλτης.


Δέκα άντρες αποκαλύπτουν στο cosmopolitan.com τι σκέφτονται και νιώθουν πραγματικά, όταν τα αντικρίζουν!

«Αν με ακουμπήσουν, θα νευριάσω. Τα πόδια είναι αηδιαστικά και πάντοτε κρύα», Ντέρικ 29 ετών.

«Μια φορά η κοπέλα μου μού ζήτησε να τις πιπιλίσω τα πόδια ενώ χαλαρώναμε. Το έκανα χωρίς σκέψη. Δεν μου φαινόταν και τόσο τραγικό. Ομως όταν πήγα σπίτι, χρησιμοποίησα έναν τόνο απολυμαντικού. Είμαι πραγματικά μπερδεμένος για το τι νιώθω όταν τα βλέπω», Τομ 27 ετών.

«Δεν τα μπορώ καθόλου. Δεν έχει να κάνει με τη γυναίκα ή τον άντρα! Τα πόδια κλείνονται μέσα σε ιδρωμένες κάλτσες όλη μέρα και αποκτούν δυσάρεστη μυρωδιά. Και μετά θέλει κάποια να τα τρίψει επάνω μου ενώ καθόμαστε στον καναπέ; Οχι, ευχαριστώ.», Μαρκ 28 ετών.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο φετίχ, αλλά πραγματικά κάνω πολύ καλό μασάζ στα πόδια. Τόσο καλό που μπορεί να ανεβάσει την ερωτική διάθεση μιας γυναίκας. Αυτό βέβαια μου έμαθε να εκτιμώ το πόσο ευαίσθητα είναι τα πόδια των γυναικών», Φιλ 29 χρονών.

«Αισθάνομαι καλά με τα πόδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι και ερωτευμένος με αυτά. Εχω μια απόλυτα υγιή σχέση μαζί τους», Μάικλ 27 ετών.

«Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο που οι άνθρωποι θεωρούν τα πόδια αηδιαστικά. Ποτέ δεν κατάλαβα επίσης και το λόγο που τα θεωρούν σέξι», Μπρετ 28 ετών.

«Εχω μια περίεργη άποψη για τα πόδια. Αν μια σύντροφος μου διατηρεί τα νύχια της περιποιημένα και βαμμένα, μου φαίνεται περίεργο όταν δεν το κάνει. Τα δάχτυλα της μοιάζουν γυμνά και εξωγήινα», Σαμ 26 ετών.

«Μου αρέσουν πολύ τα γυναικεία πόδια. Θα έλεγα πως με διεγείρουν, όχι όμως τόσο, όσο το γυμνό σώμα της γυναίκας μπροστά μου. Τα βρίσκω χαριτωμένα», Νόα 28 ετών.

«Νομίζω ότι τα ψηλοτάκουνα είναι σέξι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μετράει αυτό», Ματ 27 ετών.

«Τα πόδια της συντρόφου μου είναι διαρκώς παγωμένα. Με ξύπνησε χαϊδεύοντας με με αυτά. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα είχα πρόβλημα», Τζόρνταν 25 ετών.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ