2018-07-17 19:55:34
Φωτογραφία για Σκέφτεστε με το ταίρι σας να «χτυπήσετε» τατουάζ; Ιδού μερικές ευφάνταστες και μη προτάσεις!
Πολλά ζευγάρια, θέλοντας να αποδείξουν την αγάπη που έχουν ο ένας στον άλλο, κάνουν διάφορα πράγματα από κοινού.

Μπορεί να κάνουν τατουάζ ο ένας το όνομα του άλλου ή μοιράζονται το ίδιο προφίλ στο facebook. Τα στούντιο και οι λάτρεις των τατού έχουν σκεφτεί άλλους τρόπους. Είτε το ίδιο σχέδιο, είτε σχέδιο αλληλοεξαρτώμενα μεταξύ τους είναι μια ασφαλής επιλογή, όπου και να χωρίσετε θα έχετε απλά ένα όμορφο σχέδιο πάνω σας. Εντάξει, και να χωρίσετε θα είναι εκεί κάτι που θα σας θυμίζει την πρώην αγάπη σας, αλλά, ακόμη θα είναι ένα όμορφο σχέδιο.

Ξεκινάμε με ένα διαχρονικό, Μίνι και Μίκυ. Το αγαπημένο ζευγάρι των παιδικών μας χρόνων είναι εδώ για να απεικονίσει την αφοσίωσή μας, ασφαλής επιλογή και ένα σχέδιο που πολλοί θα ήθελαν να κάνουν χωρίς να είναι ζευγάρι.

Πίτσα: Ποιος δεν αγαπάει την πίτσα και ποιο ζευγάρι δεν τσακώνεται για τη μοιρασιά των κομματιών. Αληθινή αγάπη σημαίνει να δίνεις παραπάνω πίτσα στο έτερον ήμισυ και στη φώτο, plot twist, η κοπέλα παίρνει την περισσότερη.


Κλειδαριά και κλειδί:Old school τατουάζ, συμβολίζει τη μοναδικότητα που έχει ο καθένας στο ζευγάρι ώστε υπάρχει μόνο ο ένας για τον άλλον, όπως ένα κλειδί για μία κλειδαριά και τούμπαλιν.

Η καρδιά μου χτυπά, μόνο για σένα, μόνο για σένα, είπε κάποτε ο Ρουβάς. Ήταν όραμα, έγινε πράξη.

Μετά από πολλά ραντεβού, βρήκατε ο ένας τον άλλο μέσα σε μια θάλασσα επιλογών. Σα να λέμε, αγκυροβολήσατε. Απλό και λιτό.

«Θα σε κάνω βασίλισσα» έλεγε ο Θανάσης Βέγγος στη Νίκη Λινάρδου και τελικά όντως την έκανε. Αν έκαναν τατού, ίσως έκαναν κάτι τέτοιο.

Είστε πιο σοφιστικέ ζευγάρι από τους παραπάνω; Είστε μήπως σαπιοσέξουαλ; Σας αρέσει να ρουφάτε τη γνώση σα σφουγγάρι; Αυτό το τατού είναι για εσάς.

Είσαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, τέλος. Με το που γνωριστήκατε, ταιριάξατε αμέσως και ψάχνατε ο ένας τον άλλο καιρό; Εδώ είστε.

Στο ύφος του παρακάτω τατού, συνεχίζουμε με το Tetris. Το tetris εφευρέθηκε στη Σοβιετική ένωση, προτείνετε λοιπόν σε πιο «κόκκινα» ζευγάρια, εκτός αν νιώθετε πολύ τυχεροί που βρήκατε ο ένας τον άλλον.

Είστε ανεξάρτητο ζευγάρι, σας αρέσει να χουχουλιάζετε μαζί, αλλά θέλετε και την ανεξαρτησία σας. Είστε μέλη στο «Σατανισμός και Γάτες» και έχετε τουλάχιστον μία γάτα στο σπίτι σας.

Ταξιδεύετε πολύ; Μεθάτε παρέα και χάνετε ο ένας τον άλλον; Βρήκατε ο ένας τον έρωτα στα μάτια του άλλου; Και τα τρία νοήματα ταιριάζουν εδώ.

Για τους πιο διστακτικούς, στο ύφος κλειδαριά-κλειδί, έχουμε αυτό το μίνιμαλ σε σχέδιο και νόημα τατού για εσάς.

Περνάτε υπέροχα μαζί και διασκεδάζετε; Τότε αυτό το τατουάζ είναι ό,τι ακριβώς ψάχνατε!

Εάν το στοιχείο που χαρακτηρίζει και τους δυο σας είναι ο ρομαντισμός, τότε το τατουάζ αυτό σας ταιριάζει γάντι!

Πιστεύετε ότι το ταίρι σας έχει βρει στόχο την καρδιά σας; Το παρακάτω τατού σας αντιπροσωπεύει απόλυτα!

Πηγή: in2life.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ