2018-07-17 22:21:32
Φωτογραφία για Πώς θα φορέσεις μια μάξι φούστα με κομψό τρόπο
Οι γυναίκες αγαπάμε τις maxi φούστες για το καλοκαίρι, καθώς μας βοηθούν να... δημιουργήσουμε άνετα και πολύ κομψά σύνολά. Άλλωστε, οι maxi φούστες είναι τόσο ευκολοφόρετες, που μπορούμε να τις επιλέξουμε για να δημιουργήσουμε day-to-night εμφανίσεις, ενώ μπορούμε να βρούμε αυτή που ταιριάζει τόσο στο ύψος όσο και στον σώματότυπό μας.

Ανακαλύψτε – τρόπους για να φορέσετε την αγαπημένη σας maxi φούστα.

Φέτος το καλοκαίρι, μην διστάσετε να επιλέξετε μία maxi φούστα με έντονα χρώματα και prints. Είτε έχει κάποιο σκίσιμο είτε βολάν είτε είναι σε Α γραμμή μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα looks. Συνδυάζοντας τη maxi φούστα σας με ένα λευκό πουκάμισο από λινό ύφασμα, μπορείτε να δημιουργήσετε το ιδανικό look για την παραλία, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση με μία μεγάλη ψάθινη τσάντα και χρυσά κοσμήματα. Αν όμως θέλετε να φορέσετε τη maxi φούστα σας και να δημιουργήσετε μία καθημερινή, street style εμφάνιση για την πόλη μπορείτε και πάλι να φορέσετε ένα αέρινο λευκό πουκάμισο και δερμάτινα σανδάλια ή mules.


Οι γυναίκες λατρεύουμε τη μόδα όχι μόνο επειδή μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφες και περιποιημένες, αλλά και επειδή μας δίνει την ευκαιρία να πειραματιστούμε με την εμφάνιση μας και να δοκιμάσουμε νέους συνδυασμούς. Έτσι, αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που επιθυμούν να πειραματίζονται με το στιλ τους, φέτος το καλοκαίρι ακολουθήστε αυτό το νέο trend. Συνδυάστε 2 pieces σύνολα, δηλαδή μία maxi φούστα και ένα τοπ της αρεσκείας σας, τα οποία είναι ακριβώς στο ίδιο χρώμα και μοτίβο. Το αποτέλεσμα θα είναι ακρώς θηλυκό και καλοκαιρινό.

Οι maxi φούστες μας βοηθούν να πετύχουμε αυτό το ρομαντικό στιλ, που βλέπουμε συχνά στα editorials τω περιοδικών για τη μόδα της άνοιξης και του καλοκαιριού. Επιλέξτε μία maxi φούστα με φλοράλ μοτίβο και συνδυάστε την είτε με ένα καμισόλ είτε με ένα ρομαντικό τοπ. Για να απογειώσετε το 50's look προσθέστε γυαλιά ηλίου με λευκό ή κόκκινο σκελετό, ψάθινη τσάντα και εσπαντρίγιες.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ