2018-07-18 14:47:37
Φωτογραφία για Το Περιστέρι θα υποδεχτεί και τον Μαραντόνα μαζί με την Ντιναμό Μπρεστ
Η ομάδα από την Λευκορωσία ανακοίνωσε πως ο «Ντιεγκίτο» θα επιστρέψει από την Αργεντινή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος προετοιμάζεται και για την πρεμιέρα του στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ (β’ προκριματικό γύρο) κόντρα στην Ντίναμο Μπρεστ και η ομάδα από την Λευκορωσία ανακοίνωσε ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς.

Στις 26/7 θα γίνει το πρώτο ματς και στις 2/8 η ρεβάνς. Να θυμίσουμε ότι ο «Ντιεγκίτο είναι πρόεδρος της Ντιναμό Μπρεστ θα βρίσκεται στην Αθήνα για το ματς του Περιστερίου στις 2 Αυγούστου.

Αυτό ανακοίνωσε, τουλάχιστον, η ομάδα από την Μπρεστ. «Ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνάντησε την ομάδα, πριν φύγει για την Αργεντινή. Ο πρόεδρος της ομάδας θα συναντήσει την οικογένειά του, αλλά θα είναι πίσω στις 2 Αυγούστου για τη ρεβάνς του Europa League με τον Ατρόμητο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση.

Ο θρύλος της μπάλας την Δευτέρα (16/7) ταξίδεψε στη Λευκορωσία, και έγινε η παρουσίαση τους ως νέου προέδρου της Ντινάμο Μπρεστ. Ακολούθησε η παρουσία στο γήπεδο της νέας του ομάδας, στο οποίο εισήλθε με τεθωρακισμένο. Έγινε πριν από τον αγώνα με την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (1-3) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Μαραντόνα αποθεώθηκε. Βασικός για την γηπεδούχο σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Γιάννης Κάργας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ