2018-07-19 10:20:55
Φωτογραφία για Εξελίξεις στο «Nomads»! Διαβάστε...
Έρχεται το «Nomads 2», αυτήν τη φορά από τη Μαδαγασκάρη, και δύο νέα, ωραία και αθλητικά αγόρια έχουν το προβάδισμα για να κρατήσουν τα ηνία της παρουσίασης του φιλόδοξου reality επιβίωσης που θα ξεκινήσει από το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στα backstage του «Dancing with the stars», και ο Γιώργος Λέντζας, που άφησε θετικό πρόσημο τόσο στο «World party» όσο και στην εκπομπή «Στο δρόμο», είναι έτοιμοι να αναλάβουν το δύσκολο αυτό εγχείρημα. Σύμφωνα με στέλεχος του ΑΝΤ1, και οι δύο παρουσιαστές έχουν τη δυνατότητα να περιγράφουν τα αγωνίσματα σαν sportscasters!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχουν γίνει 5.000 αιτήσεις από νέους και νέες που έχουν... λιώσει στα γυμναστήρια και έχουν προδιαγραφές μοντέλων, ενώ όσον αφορά τους διάσημους παίκτες, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει κλείσει ραντεβού με τους καλύτερους! Τα τελευταία 24ωρα, λοιπόν, έχουν γίνει συναντήσεις με τους Ηλία Βαλάση (συμμετείχε στο πρώτο «Survivor»), Κατερίνα Στικούδη, Κώστα Μαρτάκη, Κόρτνεϊ Πάρκερ, Γιώργο Τσαλίκη, Βίκυ Κουλιανού, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Ελενα Γαλύφα (fashion blogger) και έπεται και συνέχεια.


Να σημειωθεί ότι το «Nomads» σίκουελ θα προβάλλεται τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, από την Πέμπτη έως την Κυριακή, από τις 21.00 και για τρεις ώρες.

Την Κυριακή δε το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθεί τη live αποχώρηση του εκάστοτε παίκτη από το νησί. Ανάμεσα στις βασικές αλλαγές του παιχνιδιού είναι ότι θα αγωνίζονται δύο ομάδες και όχι τρεις, και μάλιστα στις δύο ομάδες θα είναι «μπερδεμένοι» διάσημοι και μη αναγνωρίσιμοι παίκτες. Δηλαδή δεν θα υπάρχει το δίπολο celebrities και μη.

Οι παίκτες θα φτάσουν στην πρωτεύουσα του νησιού Ανταναναρίβο και αμέσως θα μεταφερθούν σε μια ερημική παραλία, όπου και θα ξεκινήσουν τον αγώνα επιβίωσης, τις σκληρές δοκιμασίες, αλλά και τα δύσκολα αθλήματα. Το συγκεκριμένο reality επιβίωσης, που προβάλλεται για 15 χρόνια με επιτυχία στη Λατινική Αμερική και έκανε πέρυσι το ευρωπαϊκό «ντεμπούτο» του στην ελληνική τηλεόραση, πριν από λίγους μήνες προβλήθηκε και στη Ρουμανία.

Ετσι, ο ΑΝΤ1 θα βρει έτοιμες υποδομές στο νησί από τους Ρουμάνους. Ο νικητής και φέτος θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ. Στο μεταξύ, είναι ήδη γνωστό ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα ασχοληθεί καθόλου με το «Nomads 2». Ο ίδιος μιλώντας προχθές στο Epsilon δήλωσε: «Δεν τα βρήκαμε με τον ΑΝΤ1 για το φετινό “Nomads”. Θεωρώ ότι το 26% τηλεθέαση, που έγινε τότε (σ.σ.: στον προηγούμενο κύκλο του reality), ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο νούμερο. Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Αλλάζουν οι υπεύθυνοι, βάζουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Δεν είναι κακό αυτό το πράγμα» είπε χαρακτηριστικά.

Espresso-Μαρία Ανδρέου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ