2018-07-19 17:04:34
Φωτογραφία για Η Nokia θα κυκλοφορήσει το δικο της iPhone X
Η αναγεννημένη Nokia αποφάσισε να συμβαδίσει με τους άλλους κατασκευαστές των Android και να κυκλοφορήσει την δικιά της έκδοση του iPhone X. Αυτό αναφέρεται από την Cult of Mac.

Η εταιρεία HDM Global σχεδιάζει να ξεκινήσει στην Κίνα την πώληση ενός νέου μοντέλου smartphones, πολύ παρόμοιο με το iPhone X. Η συσκευή ονομάστηκε Nokia X5 και διαθέτει την χαρακτηριστική ακμή κάτω από την εμπρός κάμερα οπως στο iPhone.

Σε αντίθεση με το περίφημο πρωτότυπο της Apple, αυτό το gadget θα κοστίσει μόνο 150 δολάρια. Το Nokia X5 θα έχει οθόνη 5.86 ιντσών σχεδόν χωρίς πλαίσιο, επεξεργαστή Pt60 με 8 πυρήνες, μνήμη RAM 3 GB και εσωτερική αποθήκευση 32 GB. Στο πίσω μέρος της θήκης θα τοποθετηθεί ένα σύστημα δύο κύριων φωτογραφικών μηχανών, με ανάλυση 5 και 13 megapixel. Για το ξεκλείδωμα παρέχεται σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας των 3060 mAh θα επιτρέψει στο gadget να λειτουργεί όλη την ημέρα. Ως προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα, επιλέχθηκε το Android Nougat 8.1, το οποίο μπορεί να αναβαθμιστεί σε Android P.

Δυστυχώς, η HDM Glodal δεν σχεδιάζει να προσφέρει αυτό το μοντέλο σε άλλες περιοχές και θα επικεντρωθεί μόνο στην κινεζική αγορά.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ