2018-07-21 09:24:15
Φωτογραφία για Κεράσματα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!
Του Ηλία Προύφα

Ευχές για την ονομαστική του εορτή, δέχθηκε χθες το πρωί στα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο δραστήριος Οργανωτικός Γραμματέας της ομοσπονδίας Ηλίας Κολλύρης.

Αν και εορτάζων δεν κατέβασε ρολά όπως ο γράφων και χωρίς να κάνει χρήση της εορταστικής άδειας, παρέμεινε στα γραφεία της ομοσπονδίας, όπου διεκπεραίωσε σημαντικές ''χακί'' συνδικαλιστικές υποθέσεις, κάτι που φάνηκε από την έντονη κινητικότητα της ΠΟΜΕΝΣ, τις τελευταίες ημέρες.

Αρκετοί υψηλόβαθμοι παράγοντες του υπουργείου και όχι μόνο, τον επισκέφθηκαν στο γραφείο για τις καθιερωμένες ευχές και το απαραίτητο κέρασμα, όπως επιβάλλει η ημέρα.

Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, οι επισκέψεις στελεχών στα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ, καθημερινά πληθαίνουν και αυτό σημαίνει πολλά. Προχθές μάλιστα, ο στενός συνεργάτης του Διευθυντή του γραφείου του Πάνου Καμμένου, Θεόδωρος Νάκας, βρέθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Με την παρουσία του  στην ΠΟΜΕΝΣ, ο εξ απορρήτων του Πτέραρχου Συμεωνίδη,  απέδειξε τη διάθεσή που επικρατεί πλέον στους Υπουργικούς διαδρόμους, για στήριξη της Ομοσπονδίας, στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Να σημειώσουμε ότι στα γραφεία της ΠΟΜΕΝΣ, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λειτουργούν  οι  τηλεφωνικοί αριθμοί 210-6598115 - 210-6598117, οι οποίοι είναι καθημερινά, στη διάθεση των στελεχών από όλη την Ελλάδα.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ