2018-07-22 18:44:30
Φωτογραφία για Η Κρήτη, τα όπλα, τα πυρομαχικά – Κείμενο αναγνώστη
Παραθέτουμε κείμενο αναγνώστη που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

 

Μια βιομηχανία παραπληροφόρησης με την έγκριση του Στρατηγού

 

Από την 19-7-2018 διαβάζουμε σε όλα τις δημοσιογραφικές ιστοσελίδες ότι: «εξαρθρώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης μετά από συντονισμένη και πολύμηνη αστυνομική έρευνα , μέγα εγκληματική οργάνωση κατά το άρθρο 187 του Π.Κ. της οποίας τα μέλη λειτουργώντας με δομή, ιεραρχία και διακριτούς ρόλους (αυτό ορίζει το άρθρο 187) είχαν συνενωθεί με σκοπό την εισαγωγή στην επικράτεια και περαιτέρω πώληση μεγάλων ποσοτήτων όπλων και πυρομαχικών…. κατασχέθηκαν συνολικά 45 πυροβόλα όπλα, 5.000 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων…. συνελήφθησαν  συνολικά 70 άτομα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.. διενεργήθηκαν έρευνες σε κατοικίες σε όλη την Ελλάδα…κλπ..κλπ..κλπ ..μπλα μπλα μπλα μπλα..» Για τα παραπάνω που αναφέρω, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Κρήτης μέσω του γραφείου Τύπου και με υπογραφή του Στρατηγού Λαγουδάκη, εξέδωσε τις από 18-7-2018 και 20-7-2018 ανακοινώσεις, (είναι διαθέσιμες www.ydt.gr – ΕΛ.ΑΣ – Ανακοινώσεις ΓΕΠΑΔ Κρήτης), αφού φυσικά είχαν προηγηθεί τα ενημερωτικά δελτία της Υ.Α
. Ηρακλείου και τα υπ’αριθμόν: 5.514.074, 5.514.156, και 5.518.702 από 19-7-2018 και 21-7-2018 (ετεροχρονισμένη υποβολή)  επίσημα υπηρεσιακά σήματα Police on line.

 

Στις ανακοινώσεις και τα σήματα της αστυνομίας ο αναγνώστης διαβάζει για συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, για χρήση τεχνολογικών μέσων, για πολύμηνες τηλεφωνικές επισυνδέσεις υπόπτων και καταγραφές συνομιλιών, για χρησιμοποίηση πλειάδας αστυνομικού προσωπικού και εργατοωρών, για εκατοντάδες σελίδες δικογραφίας, για έρευνες σε κατοικίες για την ανακάλυψη μελών του κυκλώματος σε όλη την Ελλάδα με την παρουσία εισαγγελέων και δικαστικών λειτουργών.. για.. για.. για.. για…!!!

Ένας λοιπόν απλός αναγνώστης της Κρήτης αλλά και όλης της Ελλάδας, θαυμάζει όλο αυτό το θεάρεστο έργο και απονέμει για μία ακόμη φορά τα εύσημα στο αστυνομικό προσωπικό, αλλά κυρίως στον επικεφαλής ανώτατο αξιωματικό Γενικό Διευθυντή Κρήτης,  που γλύτωσε το νησί και ο τόπος όλος από ακόμα μία εγκληματική ομάδα που πουλούσε όπλα και πυρομαχικά σε διάφορους για να ρίχνουν ασκόπως στους γάμους και τα γλέντια.

 

Κύριοι …

είμαι εν ενεργεία αξιωματικός, συνδικαλιστής, και αυτοδιοικητικός σε τουριστικό δήμο της Κρήτης. Όλα τα παραπάνω που διαβάσατε στις ανακοινώσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Κρήτης, ότι σας δώσανε δηλαδή και διαβάσατε, σας το λέω με βαριά καρδιά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης είναι όλα ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!!!!

                                       Μ  Π  Ο  Υ  Ρ  Δ  Ε  Σ  !

Ανήκω στο Σώμα 33 χρόνια τα οποία τα περισσότερα σε υπηρεσίες ασφαλείας Αττικής και Κρήτης, έχω συντάξει πάνω από  3.000 δικογραφίες οι περισσότερες κακουργήματα, έχω στείλει στη φυλακή κόσμο και κοσμάκη, έχω 78 εύφημες μνείες και επαίνους και ένα αστυνομικό σταυρό, χειρότερη κακοστημένη παραπληροφόρηση δεν έχω ξαναδεί. Ότι πιο γελοίο έχω διαβάσει από αστυνομική ανακοίνωση στην καριέρα μου.

Και συνεχίζω….

Η αστυνομική έρευνα και η σύλληψη του ..γκάνγκστερ όντως έγινε…

Ο αρχηγός λοιπόν της Φαμίλιας.. ο πατρόνος ή ο Νονός που θα λέγανε και οι φίλοι μας οι Σικελοί τι είχε? Είχε (και έχει) ένα κατάστημα στρατιωτικών ειδών (στολές, αρβύλες, αστυνομικά είδη, σήματα …τέτοια).. Σαν αυτά τα δεκάδες που υπάρχουν στο Μοναστηράκι, στη Μεσογείων και στην Ακαδημίας ..ναι..ναι..ναι!!!!Είχε (και έχει επίσης) και ένα διαδικτυακό κατάστημα  .. Σαν αυτά τα δεκάδες (ναι ναι ναι) που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα διέθετε ελεύθερα και ανοικτά προς πώληση όλα τα είδη που αυτός κατείχε.. (μπείτε στη σελίδα και δείτε τα.. είναι εμφανέστατα).  Όνομα ? … ..τηλέφωνο?.. Που τα βρήκα τα στοιχεία και το τηλέφωνο? Είναι ανοικτά στο ιντερνέτ..

Αλλά στο Ηράκλειο τον γνωρίζουμε όλοι…. Οι πάντες… Πάμε τώρα στην πραγματικότητα..

Κάποια από τα είδη που διέθετε προς πώληση απαιτούν ειδικές άδειες τόσο εισαγωγής όσο φυσικά και πώλησης διότι υπάγονται στο νόμο 2168/93 «περί όπλων» όπως είναι οι απομιμήσεις πιστολιών ή ρέπλικες, τα πιστόλια κρότου λάμψης ( και το τονίζω ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ), τα αβολίδωτα φυσίγγια ( και το τονίζω και αυτό ΑΒΟΛΙΔΩΤΑ), τα σπρευ πιπεριού κλπ συναφή.  Ο νόμος φυσικά ξεχωρίζει τις απομιμήσεις και τις ρέπλικες στο άρθρο 3 παράγραφος ε , και αναφέρει ρητά «εφ΄όσον αυτά είναι δυνατό να μετατραπούν σε πραγματικά όπλα..».

Και συνεχίζω με πλήρη αγανάκτηση αλλά και θυμό…

Όλα τα όπλα , τα πυρομαχικά, τα πολυβόλα, τα τανκς τα αντιαρματικά , τα αντιαεροπορικά , τα υποβρύχια, οι S300 αλλά και οι S400, τα Milan και τα Reimental, οι χειροβομβίδες, οι νάρκες ..και τέλος οι νυχοκόπτες που κατέσχεσε η αστυνομία του Ηρακλείου είναι όλα…πασχαλιάτικα. Μάλιστα κύριοι.. για το βράδυ της Αναστάσεως είναι ότι πρέπει!!!

Τα 45 πυροβόλα όπλα είναι.. 45 ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ πυροβόλων όπλων τύπου κρότου – λάμψης… πλήρους ακινδυνότητας..

Τα 5.000 πυρομαχικά διαφόρων διαμετρημάτων.. είναι 5.000 ΑΒΟΛΙΔΩΤΑ (χωρίς βλήμα) φυσίγγια… πλήρους ακινδυνότητας …

Σε κανένα στάδιο της …πολύμηνης και τόσο εξοντωτικής αστυνομικής έρευνας ουδέποτε διαπιστώθηκε, ούτε αναφέρθηκε στα σήματα ότι ανακαλύφθηκε κάποιο εργαστήριο ή κατασχέθηκαν εργαλεία για την μετατροπή των απομιμήσεων σε αληθινά πυροβόλα ( κάτι το οποίο είναι αδύνατο να επιτευχθεί με επιτυχία, διότι ακόμα και αν γίνει κάτι τέτοιο οι κάνες των απομιμήσεων είναι λείες χωρίς ραβδώσεις και από μαλακό μέταλλο το οποίο δεν αντέχει την πίεση της βολίδας ως εκ τούτου ένα τέτοιο όπλο με την εκπυρσοκρότηση θα εκραγεί και ο χειριστής κινδυνεύει με βαρύ τραυματισμό ή και θάνατο).

Φυσικά, και αυτά απαιτούν άδεια εισαγωγής, πώλησης, και κατοχή όλων των νόμιμων παραστατικών. Δεν διαφωνώ. Ο νόμος είναι σαφής και ρητός για τις απομιμήσεις.

Σαφής όμως, και χωρίς αοριστολογίες οι οποίες δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις πρέπει να είναι και οι ανακοινώσεις της αστυνομίας. Η ισχύουσα κανονιστική διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ η οποία ορίζει τον τρόπο και τις διαδικασίες για την υποβολή σηματικών αναφορών προς το Αρχηγείο για πάσης φύσεως αδικήματα αλλά και τις ανακοινώσεις προς τα ΜΜΕ είναι σαφέστατη και ρητή. Τα σήματα και οι ανακοινώσεις πρέπει να γίνονται με σύνεση, περιληπτικά και να περιέχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα του αδικήματος , τον τόπο και τους δράστες.

Στην παρούσα περίπτωση έχουμε έναν (1) επιχειρηματία, ο οποίος διαθέτει ένα κατάστημα στρατιωτικών ειδών, και ακόμα ένα διαδικτυακό όμοιο. Ως υπαλλήλους στην επιχείρηση του απασχολεί 3-4 άτομα του στενού οικογενειακού του κύκλου. Ο επιχειρηματίας συχνά πυκνά μεταβαίνει στην Βουλγαρία και προμηθεύεται διάφορα προϊόντα προκειμένου ή μέσω του σταθερού καταστήματος ή  μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος τα διαθέσει στο αγοραστικό κοινό. Για τα προϊόντα που προμηθεύεται από τη Βουλγαρία σε άλλα διαθέτει νόμιμα παραστατικά , και σε άλλα ενδεχομένως όχι.  Εν τέλει τα προϊόντα όλα είναι διαθέσιμα σε φωτογραφίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής είτε παραγγέλνει ηλεκτρονικά είτε μεταβαίνει επιτοπίως και αγοράζει το προϊόν που επιθυμεί. Σε μία χρονική περίοδο 3 μηνών διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένα προϊόντα         ( πιστόλια ρεπλίκες κρότου λάμψης και αβολίδωτα φυσίγγια αυτών) είχαν αγοράσει είτε επιτόπια είτε ηλεκτρονικά περίπου 70 άτομα από όλη την Ελλάδα.

Ως έμπειρος αξιωματικός και συντάκτης χιλιάδων δελτίων τύπου σας παρουσιάζω ποιο είναι το ορθό σήμα για έγκριση και περαιτέρω ενημέρωση στα ΜΜΕ:

« Συνελήφθησαν σήμερα (….2018) και ώρα (..) από αστυνομικούς της Υ.Α. Ηρακλείου οι (α)…, (β)…(γ)….(δ)..και (ε).. κατηγορούμενοι για παράβαση του ν.2168/93 σε συνδυασμό με..(οποιαδήποτε άλλη παράβαση ποινική ή φορολογική).. πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από (…2018) έως (…2018) στο Ηράκλειο Κρήτης (ή οπουδήποτε αλλού).

Ειδικότερα αναφέρεται ότι ως προέκυψε κατόπιν εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας και προανακρίσεως ο (α) δράστης ως ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας στρατιωτικών ειδών με την διακριτική επωνυμία «Καταδρομέας»  το οποίον εδρεύει επί της οδού (…)  στο Ηράκλειο Κρήτης κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα μετέβη στην Βουλγαρία από όπου προμηθεύθηκε με σκοπό να διαθέσει στην εγχώρια αγορά προϊόντα τα οποία υπάγονται στην ισχύουσα απαγορευτική  νομοθεσία «περί όπλων» η οποία ρητά ορίζει το απαραίτητο της κατοχής ειδικής άδειας τόσο για την εισαγωγή όσο και για την περαιτέρω διάθεση στην αγορά. Τα προϊόντα αυτά ο (α) κατηγορούμενος διέθετε στην αγορά τόσο επιτοπίως από το κατάστημα με την διακριτική «Καταδρομέας» επωνυμία , ή ηλεκτρονικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα , έχοντας ως άμεσους συνεργούς για την επίτευξη του σκοπού του τους (β)…(γ)….(δ)..και (ε) υπαλλήλους με τους οποίους συνδέεται από οικογενειακή σχέση.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (…2018) έως (…2018) ο προαναφερόμενος (α) κατηγορούμενος διέθεσε προς πώληση προϊόντα σε συνολικά 70 άτομα σε όλη την Ελλάδα, ενώ εξακριβώθηκε ότι για την εισαγωγή και περαιτέρω εμπορία των προϊόντων αυτών στερούταν παντελώς την απαιτούμενη εκ του Νόμου άδεια εισαγωγής και πώλησης ως και των νόμιμων φορολογικών παραστατικών.

Διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στις κατοικίες όλων των εμπλεκομένων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω παρανόμως κατεχόμενα είδη:

1.    συνολικά 45 απομιμήσεις πιστολιών ή περιστρόφων τύπου ρέπλικα κρότου λάμψης, (αναγράφονται υποχρεωτικά η μάρκα και η προέλευση)

2.    συνολικά 5.000 αβολίδωτα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων (χωρίς θανατηφόρο βλήμα),

3.    κλπ  κλπ  κλπ  κλπ… ότι άλλο κατασχέθηκε.

 

Κατασχεθείσες απομιμήσεις όπλων δεν αποστέλλονται στην Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω ανάλυση καθ΄ όσον δεν προέκυψε η μετατροπή τους σε πραγματικά πυροβόλα όπλα καθ’ οιανδήποτε τρόπο.

Δράστες συνελήφθησαν. Αρμόδια φορολογική-τελωνειακή υπηρεσία ενημερώθηκε για τα δέοντα. Ενεργείται προανάκριση.»

 

Το παραπάνω παράδειγμα σήματος που διαβάσατε είναι το σωστό. Αυτό που προβλέπουν οι ισχύουσες διαταγές. Βάση αυτού του σήματος γίνεται η δημοσιογραφική ενημέρωση. Όμορφα λιτά ,χωρίς φανφάρες και υπερβολές για λόγους αυτοπροβολής.

Η ασφάλεια Ηρακλείου τι έκανε? Ενώ γνώριζε εξ’ αρχής την πραγματική διάσταση της παράνομης κατά κάποιον τρόπο δραστηριότητας, και βλέποντας ότι από την υπόθεση για την οποία είχαν εργασθεί επί μήνες και είχαν ζητήσει και είχαν λάβει έγκριση για τηλεφωνικές επισυνδέσεις και είχαν απασχολήσει αδίκως δικαστές και εισαγγελείς να κάθονται επί ώρες να συντάσσουν επί ώρες εγκριτικά βουλεύματα,   δεν έβγαζαν και μεγάλο ζουμί, δεν είχαν δηλαδή τα αποτελέσματα που περίμεναν για την μεγάλη δουλειά με τα πολλά πραγματικά όπλα και πυρομαχικά (διότι αν τα όπλα ήταν πραγματικά πρώτος εγώ θα έδινα τα εύσημα) εφάμιλλη της υπόθεσης Λεμπιδάκη που θα τους ξανάκανε διάσημους στην Ελλάδα, κατασκεύασαν ένα κατηγορητήριο με δήθεν εγκληματική οργάνωση όπως ορίζει το άρθρο 187 του Π.Κ., τοποθέτησαν ως βασικά μέλη της οργάνωσης 3-4 άτομα της οικογένειας του επιχειρηματία, ενώ ως μέλη της οργάνωσης η οποία είχε απλώσει τα πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα συνελήφθησαν ακόμα 70 άτομα τα οποία είχαν αγοράσει τα ψευτοπίστολα από το ιντερνετ.. και  πόσες άλλες βλακείες διαβάσαμε … Και όλα αυτά γιατί?? Για να προβληθούν στα ΜΜΕ κάποιοι.

Ο επιχειρηματίας λοιπόν για να μπαίνουμε και στο διά ταύτα, προσήχθη στον εισαγγελέα, στη συνέχεια προσήχθη στον ανακριτή, το κατηγορητήριο για εγκληματική οργάνωση κατέπεσε.. κατέρρευσε ολοσχερώς.. ο εισαγγελέας γέλαγε πραγματικά.. όλοι μα όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανένα περιορισμό (εκτός του ιδιοκτήτη που του απαγόρευσαν να βγει εξωτερικό) ..και το κακούργημα.. ως δια μαγείας μετετράπη σε πλημμεληματάκι .

 

Είναι τεράστιες οι ευθύνες καταρχήν του Δ/ντή Ασφαλείας Ηρακλείου ακολούθως του Αστυνομικού Δ/ντή Ηρακλείου, και ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη του Γενικού Δ/ντή Κρήτης, ο οποίος επί της ουσίας δέχτηκε και υπέγραψε αυτές τις αθλιότητες – ηλιθιότητες που του πάσαραν οι υφιστάμενοι του αξιωματικοί. Και όλα αυτά για την αυτοπροβολή. Και όλα αυτά για τις δηλώσεις στα ΜΜΕ και τις κάμερες. Ένας αξιωματικός τέτοιου κύρους και αποδοχής όπως ο Λαγουδάκης δεν πρέπει να πέφτει σε τέτοια ατοπήματα.

Η αστυνομία πολλές φορές στις ανακοινώσεις της διογκώνει την πραγματικότητα και την διαστρεβλώνει . Όμως κύριοι απαιτείται και σοβαρότητα. Και είναι από τις σπάνιες φορές που η αλήθεια δεν παραποιήθηκε από δημοσιογράφους οι οποίοι έχουν και τους λόγους τους σε τελική ανάλυση, να παραποιούν ενίοτε την αλήθεια . Αλλά από την ίδια την Δημόσια Αρχή. Και τι κατάφεραν? Δυσφήμισαν το νησί, για μια ακόμη φορά οι Κρητικοί είναι μεγαλέμποροι όπλων και πυρομαχικών προμηθεύοντας όλη την Ελλάδα με όπλα , γελάει ο κόσμος μαζί μας, σκατά λεβέντες είμαστε, μπαμπέσιδες και μούλοι.. Αυτό κατάφερε ο κύριος Στρατηγός.

Και θα μου πείτε μα γιατί δεν ανακοίνωσαν την πραγματικότητα?

Γιατί αλλιώς ακούγεται το «εγκληματική οργάνωση πώλησης όπλων και πυρομαχικών» και αλλιώς ακούγεται το «παράνομο διαδικτυακό κατάστημα στερούμενο ειδικής άδειας εισαγωγής και πώλησης προιόντων»…

Αλλιώς ακούγεται το «κατασχέθηκαν 45 πυροβόλα όπλα» και πολύ αλλιώς ακούγεται το «κατασχέθηκαν 45 απομιμήσεις όπλων κρότου λάμψης»

Αλλιώς ακούγεται το «κατασχέθηκαν 5.000 πυρομαχικά διαφόρων διαμετρημάτων» και πολύ αλλιώς ακούγεται το «κατασχέθηκαν 5.000 αβολίδωτα φυσίγγια κρότου λάμψης»

 

Η μομφή μου λοιπόν σε όλα αυτά είναι ότι οφείλουμε να δίνουμε στην δημοσιότητα πραγματικά περιστατικά τα οποία ανταποκρίνονται στην πλήρη αλήθεια. Η δυσφήμηση του τόπου μας δεν είναι επιτυχία. ΑΠΟΤΥΧΙΑ είναι. Μακάρι μετά από τόσο κόπο να έβγαινε μια πραγματικά καλή δουλειά. Δεν βγήκε? Οκ.. τέλος. Αποδώστε στον δράστη την πραγματική κατηγορία, διότι αυτό επιβάλει το δίκαιο και πάπαλα.. Την επόμενη φορά θα την πιει όπως πρέπει την πορτοκαλάδα. Μην δημοσιεύεις ηλιθιότητες για να δικαιολογήσεις καταστάσεις και να αυτοπροβληθείς. Σκέψου και λίγο ότι κάτι τέτοιο θα έχει δυσανάλογο αποτέλεσμα στις επερχόμενες κρίσεις και θα διαμαρτύρεσαι και συ…  Θα λες μα.. είναι δυνατόν να κόψουνε εμένα που ελευθέρωσα τον Λεμπιδάκη? Ε ναι είναι δυνατόν.. μια δυο τρεις με fake news και γεια σας!! Θα φταίει μετά η κυβέρνηση που σε κόψανε…Όποια θα είναι αυτή..

Στις ανακοινώσεις στα ΜΜΕ δεν θα παίζουμε με τις λέξεις, ούτε θα κρίνουμε κατά το δοκούν. Τα πραγματικά περιστατικά και μόνο αυτά.

Ορίστε τώρα… Η «εγκληματική σας οργάνωση» σε δύο ώρες έγινε πλημμέλημα και μάλιστα του Μονομελούς. Η επιτυχία ενός αξιωματικού που χειρίζεται ειδικές υποθέσεις  έγκειται στο γεγονός ότι ο κόπος του πιάνει τόπο. Όταν κάτσω να συντάξω μία δικογραφία και μάλιστα κακουργηματική πρέπει να συλλέξω όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να χώσω τον ύποπτο στη φυλακή. Διαφορετικά χάνω το χρόνο μου. Το να γράφω ηλιθιότητες με σκοπό να κάνω δηλώσεις επί των ηλιθιοτήτων αυτών, με καθιστούν αυτοδικαίως ηλίθιο.

 

Το ζήτημα θα τεθεί επισήμως άμεσα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης , θεωρούμαι δε ότι η Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσων οφείλει να επέμβει ούτος ώστε να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες από τους χειριστές της υπόθεσης τόσο κατά την σύνταξη της δικογραφίας όσο και για την μετέπειτα παραπληροφόρηση στα ΜΜΕ (βλέπε αναρτήσεις στο e-kriti και cretalive).

 

 

Υ.Γ. διατηρώ επί του παρόντος την ανωνυμία μου για λόγους ευνόητους.

Υ.Γ.2 δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον συλληφθέντα, δεν τον γνωρίζω καν. Απλά είναι γνωστός και αναγνωρίσιμος στο Ηράκλειο.  Τα συμπεράσματά μου τα έβγαλα διαβάζοντας τα σήματα της ασφάλειας Ηρακλείου τα οποία είναι πραγματικά για γέλια. Αν μπορεί κάποιος ας με διαψεύσει, πραγματικά θα χαρώ να είμαι εγώ λάθος γιατί αυτή τη δουλειά τη πονάω.  (π.χ. κατασχέθηκε ένα πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι μάρκας λέει ΖORAKI). Τέλος πάντων σε κάθε περίπτωση στην ανακοίνωση στα ΜΜΕ όφειλαν να που ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Υ.Γ.3 το πολύ γέλιο το έριξα με τη σύλληψη 70 μελών του κυκλώματος σε όλη την Ελλάδα.. όποιος κακομοίρης αγόρασε από το ιντερνετ βαφτίστηκε μέλος του κυκλώματος με διακριτό ρόλο..

 

Με εκτίμηση,

 

To bloko.gr παραθέτει το κείμενο με την υποσημείωση πως έχει σβηστεί το όνομα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης καθώς και η ονομασία του διαδικτυακού καταστήματος καθώς δεν υπάρχει εισαγγελική διάταξη για δημοσιοποίηση στοιχείων όπως επίσης δεν έχει γίνει δίκη για αποφανθεί η δικαιοσύνη. 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ