2018-07-23 10:20:36
Φωτογραφία για Η ατάκα της Ελένης Φουρέιρα που θα συζητηθεί!
Η Ελένη Φουρέιρα κατέκτησε τη Eurovision με το Fuego που την έφερε στη δεύτερη θέση και τώρα ετοιμάζεται να γίνει η πιο γνωστή pop star της Ευρώπης.

Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι μια φανταστική, σύγχρονη γυναίκα με υπέροχες απόψεις, που τις μοιράστηκε στο περιοδικό Instyle που κυκλοφορεί. 

Για τη σύγκρισή της με την Beyoncé

Στη Eurovision µε φώναζαν «Mediterranean Beyoncé». ∆εν ένιωθα καθόλου παράξενα. Ίσα ίσα, το έβρισκα πολύ τιµητικό. Γιατί η Beyoncé είναι η µεγαλύτερη ποπ σταρ στον κόσµο. Είναι queen για εµένα. Η σύγκριση αυτή µε κάνει να πιστεύω ότι κάτι κάνω καλά.

Για τα χρόνια που δεν μίλαγε για την καταγωγή της δημόσια

Τα χρόνια αυτά ήταν από το 2011 µέχρι το 2014. Ήταν πολύ λίγα και ειλικρινά τα έχω ξεχάσει, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Ένιωσα πολύ ωραία όταν το είπα. Είναι ακριβώς όπως το coming out ενός γκέι παιδιού που φοβάται, για κοινωνικούς λόγους, να πει την αλήθεια του
. Ήταν πολύ σηµαντικό να δώσω κι ένα µήνυµα σε όλους τους ανθρώπους που καταπιέζονται. Χαίροµαι που η δική µου προσωπική ιστορία έγινε παράδειγµα για πολλά παιδιά που βιώνουν παρόµοιες ιστορίες και κατάφεραν να ταυτιστούν. ∆εν µπορείς να φανταστείς πόσα µηνύµατα πήρα από γκέι παιδιά, τα οποία, αφού άκουσαν την ιστορία µου, βρήκαν δύναµη και κουράγιο να µιλήσουν στους γονείς τους για τη σεξουαλικότητά τους. Αυτό για µένα είναι το πιο σηµαντικό.

Για το πώς η εμφάνιση μιας γυναίκας είναι μία έκφανση των φεμινιστικών αρχών της.

Θεωρώ ότι το να είσαι σέξι και να αγαπάς το σώµα σου είναι ένας τρόπος να αντισταθείς στην πατριαρχία. Είναι υπέροχο να είναι µια γυναίκα σέξι. Αν αυτή είναι η διάθεσή σου, είναι δικαίωµά σου να µπορείς να την εκφράσεις. Νιώθω ότι µια σέξι γυναίκα πολλές φορές αντιµετωπίζεται ρατσιστικά και µε προκατάληψη από την κοινωνία. Πολλές γυναίκες δεν ντύνονται όπως θέλουν γιατί φοβούνται τα σχόλια, κι αυτό είναι απαράδεκτο. ∆εν µπορείς να κρίνεις κανέναν για το ντύσιµό του. Αυτό ισχύει για όλους τους σωµατότυπους. Το σηµαντικό για εµένα είναι ο καθένας να αγαπά και να φροντίζει το σώµα του, είτε έχει παραπάνω κιλά είτε κυτταρίτιδα ή σηµάδια. Αν εσύ νιώθεις καλά µε το σώµα σου, τότε είναι τέλειο. Η µόνη συµβουλή που δίνω σε όσους µε ρωτούν είναι να φροντίζουν να είναι υγιείς, και αυτό δεν έχει να κάνει µε τα κιλά.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ