2018-07-23 22:19:25
Φωτογραφία για Ντρου Μπάριμορ – Κάμερον Ντίαζ: Ανεβάζουν selfie χωρίς μακιγιάζ και “σπάνε” το ίντερνετ
Μπορεί να έχουν περάσει δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια από την ταινία «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» όπου πρωταγωνιστούσαν, όμως η φιλία της Ντρου Μπάριμορ με την Κάμερον Ντίαζ καλά κρατεί. Εκτός από εντελώς ακομπλεξάριστες, οι δύο ηθοποιοί έχουν και πολύ καλή σχέση με τον χρόνο, γεγονός που αποδεικνύει η κοινή τους φωτογραφία.

Οι δύο κολλητές φίλες ποζάρουν μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η Ντρου Μπάριμορ δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο likes και σχόλια από followers που τις αποθεώνουν.

Και πολύ καλά κάνουν άλλωστε, αφού οι δύο γυναίκες τολμούν να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο σε μια εποχή που οι περισσότεροι σταρς χρησιμοποιούν ένα σωρό φίλτρα για να αλλάξουν την εικόνα τους.

Η φωτογραφία απέκτησε τόση δημοσιότητα, που η Ντρου Μπάριμορ αποφάσισε να αποκαλύψει το παρασκήνιό της:

«Είμαστε σαν αδερφές, βλεπόμαστε διαρκώς και αυτό ήταν σαν στιγμιότυπο του πού βρισκόμασταν εκείνη τη στιγμή. Ήταν σαν άλλη μια μέρα στον κόσμο μας. Γυρίζαμε μόλις από μια προπόνηση και φυσικά δεν φοράμε μέικ απ. Πολλές φορές, η ομορφιά βρίσκεται σε αυτό το φυσικό look που έχεις μετά την προπόνηση, όταν δηλαδή είσαι ο εαυτός σου».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ