2018-07-24 00:19:55
Φωτογραφία για Παρέμβαση Ηλία Παπαγεωργίου για τα τεκταινόμενα στο Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου
Αγαπητοί μου χωριανοί και συνδημότες,

       πήρα την απόφαση να γράψω δημοσίως γιατί είμαι πολύ πικραμένος με τα τεκταινόμενα του εκπολιτιστικού συλλόγου του χωριού μου.

      Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι, τον τελευταίο χρόνο, κατά την προεδρία της Ουρανίας Παπαγεωργίου, ο σύλλογος δραστηριοποιήθηκε στο έπακρον και σε αυτά που φαίνονται και σε αυτά που δε φαίνονται. Για παράδειγμα, ούτε καν μητρώο δε διέθετε ο σύλλογος για δωρεές από χορηγούς, ενώ τώρα διαθέτει.

        Όμως η επιτυχία φέρνει προβολή, αλλά δυστυχώς φέρνει και ζήλεια και φθόνο. Γιατί πρέπει να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα για να πετύχει ο άλλος γείτονας.

       Η Ουρανία, που τόσα πολλά κατάφερε μέσα σε έναν χρόνο, στον σύλλογο που ήταν κοιμισμένος για πάρα πολλά χρόνια, πλέον δεν είναι παρούσα, για πολλούς και διάφορους λόγους ... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

    Ο σύλλογος πλέον βρίσκεται στην ευθύνη αυτών που τόσα χρόνια διαφέντευαν την τύχη του. ΙΔΟΜΕΝ       Πάντως η επιτυχία δεν κλέβεται, δε μεταβιβάζεται, δεν έρχεται περιμένοντάς την. Αλλά έρχεται με σκληρή δουλειά και ήθος.......           Δυστυχώς όμως ο εκπολιτιστικός σύλλογος του χωριού μου πέρασε από τρεις συνεχείς διχασμούς κατά την τελευταία τετραετία. Πόσο θα αντέξει άραγε;


          Ας θυμηθούμε τους μεγάλους που ίδρυσαν τον σύλλογο, οι οποίοι δεν άφηναν κανένα περιθώριο για παρανοήσεις. Άνθρωποι με πολύ υψηλά ηθικά στάνταρ και τεράστια κοινωνική μόρφωση.

ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ!

ΛΥΠΑΜΑΙ…

Μετά τιμής, Ηλίας Παπαγεωργίου, 

μέλος του εκπολιτιστικού συλλόγου Καραισκάκη
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ