2018-07-24 08:52:25
Φωτογραφία για Ινδία: Στο υπό ναυπήγηση INS Vikrant ο ΥΠΑΜ
Επιθεώρηση στο υπο ναυπήγηση δεύτερο αεροπλανοφόρο της Ινδίας πραγματοποίησε η Υπουργός Άμυνας Shri Sanjay Mitra στα ναυπηγεία Cochin Shipyard Limited (CSL).

Πρόκειται για το εγχώρια σχεδιασμένο αεροπλανοφόρο INS Vikrant, το οποίο αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της Ινδίας να σχεδιάσει και να ναυπηγήσει αεροπλανοφόρο. Τον Υπουργό συνόδευε στο ναυπηγείο ο Υπαρχηγός του Ναυτικού Ναύαρχος Ajit Kumar.

Το πλοίο καθελκύστηκε τον Αύγουστο του 2013 και έκτοτε έχουν εγκατασταθεί το προωστικό σκεύος, οι γεννήτριες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, τον εξοπλισμό του καταστρώματος και ο βοηθητικός εξοπλισμός. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνεται η εγκατάσταση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, του εξοπλισμού υποστήριξης των αεροσκαφών, του οπλισμού και των αισθητήρων, του εξοπλισμού ναυτιλίας και επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τα ινδικά ΜΜΕ το ναυπηγείο έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές του πλοίου εν όρμω με τις θαλάσσιες δοκιμές να ξεκινάνε το 2020. Το πλοίο έχει εκτόπισμα 37.500 τόνους μήκος 260 μέτρα πλάτος 60 μέτρα πλήρωμα 1.560 άτομα και θα φέρει 30 συνολικά μαχητικά και ελικόπτερα Mig-29K και Ka-31 αντίστοιχα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ