2018-07-24 10:35:01
Φωτογραφία για Εθνική τραγωδία - Δεκάδες νεκροί σε Νέο Βουτζά και Μάτι
Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας έλαβε ο εφιάλτης των πύρινων μετώπων στην ανατολική Αττική, από τα οποία δεκάδες είναι οι νεκροί σε Μάτι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη.

 

Ο επίσημος απολογισμός κάνει λόγο για τουλάχιστον 49 ταυτοποιημένους νεκρούς και πάνω από 156 τραυματίες, εκ των οποίων οι 11 είναι διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία. Επίσης, νοσηλεύονται 16 παιδιά, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για τη ζωή τους. Ο τραγικός απολογισμός αυξήθηκε το πρωί καθώς εντοπίστηκαν οι σοροί τουλάχιστον 25 ανθρώπων στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι.

 

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εκτίμησε ότι οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 60, ενώ τόνισε ότι πάνω από 1.000 σπίτια έχουν καταστραφεί, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με 300 οχήματα. Σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο Ραφήνας, Μ. Τσαγκαράκη, υπάρχουν στην περιοχή της Ραφήνας τουλάχιστον 10 αγνοούμενοι. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, πάνω από 680 σπίτια έχουν καεί μόνο στην περιοχή του.

 

Ένα βρέφος, μόλις έξι μηνών, αποτελεί το μικρότερο θύμα της πύρινης λαίλαπας που ξέσπασε στην ανατολική Αττική, αφήνοντας πίσω του εικόνες βιβλική καταστροφής. Οι φλόγες έφθασαν στην αυλή του σπιτιού της τραγικής οικογένειας, στο Μάτι, με αποτέλεσμα οι έντρομοι γονείς να το εγκαταλείψουν και να βρεθούν μαζί με το βρέφος στην παραλία.

 

Πηγή: ant1news.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ