2018-07-25 09:12:31
Φωτογραφία για Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ
Ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπας Φραγκίσκος, προσεύχεται για τα δεκάδες θύματα λόγω των πυρκαγιών στην Ελλάδα και προσφέρει ενθάρρυνση στους πυροσβέστες και στα πληρώματα διάσωσης, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Bloomberg.

Παράλληλα, ο Υπουργός Εξωτερικών του Βατικανού, καρδινάλιος Πιέτρο Παρόλιν, απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον ελληνικό λαό και στην Εκκλησία της Ελλάδας για τους 74 νεκρούς από τις καταστροφικές πυρκαγιές που σημειώθηκαν κοντά στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, είχε χθες ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική..

Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πορεία των επιχειρήσεων στα μέτωπα των πυρκαγιών, καθώς και για τα πρώτα μέτρα στήριξης των πληγέντων,

Παράλληλα, παρείχε ενημέρωση για τον τρόπο άμεσης αντιμετώπισης των συνεπειών της πύρινης λαίλαπας, μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης καταγραφή των καταστροφών.

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για τη συνδρομή της Εκκλησίας της Ελλάδος σ’ όσους πολίτες είχαν ανάγκη.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ