2018-07-25 13:12:00
Φωτογραφία για Αμαρτίες γονέων... Και οι δύο γονείς στη φυλακή για τις χασισοφυτείες, μόνα τους δύο ανήλικα παιδιά


Η εμπλοκή και των δύο γονιών τους στην ομάδα των ατόμων που κατηγορούνται για χασισοφυτείες 

στο Καινούργιο Λοκρίδας και Ελευθεροχώρι Λαμίας και με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν,δημιουργεί πρόβλημα για τα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού,ένα 4χρονο και ένα δίχρονο που ζουν στα Καμένα Βούρλα.

Την Δευτέρα ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα ο συνήγορός τους Παναγιώτης Κυριάκου επέμεινε πολύ στο σημείο αυτό ώστε να παραμείνει ελεύθερη η μητέρα με περιοριστικούς όρους τέτοιους που θα εξασφάλιζαν την παρουσία της στην τακτική δικάσιμο αλλά δεν εισακούστηκε.

Γνωρίζω πως η κατηγορία είναι βαριά αλλά δεν ζητούμε τίποτα περισσότερο από ότι συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις με αυτές τις προυποθέσεις. Ας μπουν αυστηροί περιοριστικοί όροι αλλά να μπορέσει να μείνει στο σπίτι της και να στηρίξει τα δύο ανήλικα παιδιά της τουλάχιστον μέχρι την τακτική δικάσιμο σημείωσε μιλώντας στον FM-1 ο κος Κυριάκου.


Όπως εξήγησε ο κος Κυριάκου εντός πενθημέρου θα εξαντλήσει και το τελευταίο μέσο που του παρέχει η Δικαιοσύνη,να προσφύγει στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ώστε να εισακουστεί το αίτημα και να μείνει η μητέρα να φροντίσει τα ανήλικα.

Το πρωί της Τρίτης πάντως τόσο το ζευγάρι των ομογενών από τα Καμ. Βούρλα όσο και οι υπόλοιποι 4 κατηγορούμενοι πήραν τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας στα κρατητήρια της οποίας έμειναν σχεδόν μια βδομάδα μετά την σύλληψή τους.

lamiafm1.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ