2018-07-25 20:06:17
Φωτογραφία για Η PayPal κατηγόρησε νεκρό πελάτη ότι ο θάνατος της αποτελεί παραβίαση των Όρων Χρήσης…
Ο Howard Durdle, σύζυγος της πλέον αποθανούσας Lindsay Durdle, έλαβε ένα απροσδόκητο αποκρουστικό γράμμα από την PayPal, η οποία αναφέρει το χαμό της γυναίκας του ως παραβίαση του συμβολαίου και των όρων χρήσης!

Η Lindsay Durdle απεβίωσε στα 37 της χρόνια εξαιτίας του καρκίνου και όπως ήταν λογικό ο σύζυγος της ενημέρωσε τις περισσότερες υπηρεσίες για το γεγονός, συμπεριλαμβανομένου και της PayPal. Στην συνέχεια, ο κύριος Durdle έλαβε ένα γράμμα από την εταιρεία που κάνει λόγο για παραβίαση της συμφωνίας 15.4(c) ενώ έπειτα προειδοποίησε την αποθανούσα για περισσότερες νομικές διαδικασίες. Μεταξύ των διαδικασιών αυτών βρίσκεται η λήξη του συμβολαίου, νομικές διαδικασίες εναντίον της, αλλά και η εξόφληση του εκκρεμούς ποσού των $4,294.05.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κύριος Durdle ζήτησε απαντήσεις από την Financial Conduct Authority (FCA) κάνοντας λόγο για άθλια μεταχείριση της κατάστασης από την υπηρεσία, καθώς το γράμμα που έλαβε ήταν άκρως προσβλητικό. Έκτοτε, η PayPal απολογήθηκε για το συμβάν, χαρακτηρίζοντας το μεμονωμένο, κάνοντας λόγο για bug ή για ανθρώπινο λάθος. Η υπηρεσία ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Κοιτάμε εξονυχιστικά το θέμα και βρισκόμαστε σε διαρκείς επαφές με τον κύριο Durdle για να του παρέχουμε την υποστήριξη μας.”.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ