2018-07-26 17:31:01
Φωτογραφία για Γκάφα του Λιμενικού στη Δροσιά Χαλκίδας: Ανακοινώθηκε ότι πέθανε 76χρονη στη παραλία, ενώ ζει και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας!
Σε μια «γκάφα» που έγινε άμεσα αντιληπτή από το EviaZoom.gr, υπέπεσε το Λιμενικό Σώμα, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν ευθύνεται για το λάθος το Γραφείο Τύπου ή αρμόδια υπηρεσία του Λιμεναρχείου Χαλκίδας που μεταφέρει τις πληροφορίες στους ανωτέρους του Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης (26-07-2018) το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος ανακοίνωσε πως μία 76χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Παναγίτσα στη Δροσιά Χαλκίδας, τονίζοντας στην ανακοίνωση, ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ωστόσο το EviaZoom.gr είχε πληροφορίες ότι η γυναίκα ζει και νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια.

Μετά από επικοινωνία του EviaZoom.gr με το Γραφείο Τύπου, οι αρμόδιοι υπάλληλοι επιβεβαιώσαν τις πληροφορίες μας και η λανθασμένη ανακοίνωση με τον θάνατο της 76χρονης έχει διαγραφεί και δεν υπάρχει πλέον στις ανακοινώσεις του Λιμενικού.

Δείτε τις εικόνες, με το πριν και το μετά στις ανακοινώσεις του Λιμενικού Σώματος που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος:

Η επίμαχη ανακοίνωση του Λιμενικού που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ:

Πλέον η ανακοίνωση για τον θάνατο της 76χρονης δεν υπάρχει:
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ