2018-07-26 19:19:14
Φωτογραφία για Κόκκινα καναδικά κρεμμύδια: Οι μεγάλοι 'διεμβολιστές' του καρκίνου
Αν ρωτήσεις ειδικούς γιατρούς, θα σου πουν ότι αν θες να προλάβεις ή να αποκλείσεις το ενδεχόμενο του καρκίνου, τα φρούτα και τα λαχανικά πρέπει να έχουν αποκλειστική προτεραιότητα στην διατροφή σου. Όχι όλων των ειδών βέβαια.

       

Συγκεκριμένες κατηγορίες. Και όπως γίνεται συνήθως, πάντα αυτό που δεν μας ψήνει να το φάμε, είναι αυτό που επιφέρει μεγάλο καλό στον οργανισμό μας.

       

Μια πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο Guelph του Καναδά, υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία καρπών της γης που αποτρέπουν σταδιακά την πιθανότητα ο οργανισμός μας να νοσήσει από ορισμένες ασθένειες στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου.

       

Το Ruby Ring είναι το κόκκινο κρεμμύδι και μεταξύ των 5 ειδών κρεμμυδιού που δοκίμασαν στο πείραμα τους στο Πανεπιστήμιο, βρήκαν ότι αυτό διαθέτει την υψηλότερη ποσότητα κουερσετίνης και ανθοκυανίνης. Πρόκειται για δύο φλαβονοειδή που «νίβουν» η μία την άλλη και ενισχύουν την αντιοξειδωτική τους δράση.


       

Οι ερευνητές εφάρμοσαν τις ουσίες του κόκκινου καναδικού κρεμμυδιού σε καρκινικά κύτταρα και είδαν ότι στο τέλος της διαδρομής αυτά πέθαιναν. Όπως αναφέρει ο διδακτορικός φοιτητής Abdulmonem Murayyan, η κουερσετίνη και η ανθοκυανίνη δημιουργούν ένα εχθρικό περιβάλλον προς τα καρκίνικα κύτταρα, τα αποκόπτουν από την επικοινωνία με τα άλλα, κι έτσι δεν υπάρχει έδαφος εξάπλωσης του καρκίνου.

       

Φυσικά, η μέθοδος τους είναι ακόμα σε πρωταρχικό στάδιο, αλλά πολύ σύντομα θα την εφαρμόσουν σε πάσχοντες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ