2018-07-27 14:18:35
Φωτογραφία για ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Ο Ε.Μπουρνούς και οι Εκδηλώσεις του
Άφησα να περάσει το τριήμερο πένθος των αδικοχαμένων μας συνανθρώπων, λόγω του σεβασμού στο πόνο από το βασανιστικό θάνατο που είχαν, έως ότου γράψω κάποιες σκέψεις.

Ακούσαμε ότι φταίει το πεύκο, φταίνε οι μάντρες, οι στενοί δρόμοι, ο στρατηγός άνεμος, οι ανεύθυνοι κάτοικοι που αφήνουν τα κλαδιά και δεν τα πάνε στην Φυλή, φταίει η κακή συμπεριφορά της φωτιάς, οι καταπατητές που χτίσανε σπίτια αλλά άφησαν τα δέντρα και αρπάξανε (λες και σε παραγκουπόλεις θα ήταν πιο ασφαλείς), φταίει το πλάτος των δρόμων, φταίει η ΔΕΗ, φταίνε οι γεννήτριες και οι αντλίες που δεν υπάρχουν γιατί οι διαγωνισμοί του δημοσίου για την προμήθεια είναι χρονοβόροι, φταίνε τα πλοία που αδειάσανε παραθεριστές από τα νησιά κ.λ.π.

Δυστυχώς χάσαμε 86 και άνω συνανθρώπους μας, και πόσοι άλλοι αγνοούνται, και βγαίνει ο κάθε χαζοχαρούμενος δήμαρχος της πλάκας, και οργανώνει συγκεντρώσεις και συνελεύσεις όπου κάνει τοποθετήσεις, αναλύσεις και προγράμματα επί χάρτου!!


ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!!!!

Όταν έπρεπε να κατευθύνουν, να συμβουλεύουν και να πράξουν ήταν στα κανάλια και στα studio και βάζανε make up ή κάνανε solarium για να φαίνονται "Μαυρισμένοι", οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!

Η φωτιά δεν μπορεί να περιμένει την γραφειοκρατία των ανόητων, ανεπαρκών και ανεύθυνων ανθρώπων.

Επιβεβαιώθηκε από όλους στη συνάντηση, την επομένη της φωτιάς στο Δημαρχείο Ραφήνας, η ανικανότητα τους, παρουσία του "Χρυσοποίκιλτου", "δαφνοστεφανωμένου' και μέσα στην πένα Προέδρου της ΚΕΔΕ! Όλα όσα είπαν έμειναν στα λόγια, αφού φάγανε ζουμερά σαντουιτσάκια.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!!

Στην καταστροφή απόλυτα υπεύθυνοι ήταν οι δύο δήμαρχοι!!!!

Ειδικά ο ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ, ο οποίος ήταν στο παρασκήνιο 2 χρόνια και περίμενε να βγει από την σκιά, αλλά όπως φαίνεται εκ των υστέρων δεν άντεχε στην αφάνεια.

Η προβολή του ήταν το μόνο που τον απασχολούσε, ήταν το μόνο του μέλημα. Του έγινε αυτοσκοπός και τον τύφλωσε.

Κυνηγούσε κάθε συγκέντρωση, κάθε εκδήλωση έως ότου ήρθε η ΣΥΜΦΟΡΑ!!!

Η ανάγκη του για αυτοπροβολή και δημοσιότητα ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει ότι αυτή δεν ήταν μια συνηθισμένη εκδήλωση και δεν ήταν ένα ακόμα event στον δήμο του με σκοπό την ψηφοθηρία.

Πως είναι δυνατόν ένας Δήμαρχος με τόσες ευθύνες και προτεραιότητες να αφιερώνει 17 ώρες σε προβολές στα κανάλια από τις 18 εργάσιμες ώρες που έχει την ημέρα?????

«Παρουσία Δημάρχου, πάσα άλλη αρχή Παυσάτω!!!» 

Αυτό το ρητό ηγέτη ισχύει σε έκτακτη περίπτωση!! 

Αλλά δυστυχώς, ο συγκεκριμένος είναι και "μικρός"  και ελλιπής στα καθήκοντα του, πράγμα που αποδείχθηκε περίτρανα και τον καθιστά επικίνδυνο.

Το μόνο που έχω να πω κλείνοντας είναι ότι ευτυχώς που ζω στην Αρτέμιδα, με όσα προβλήματα και να έχουμε και ευτυχώς που από τύχη εγώ και η οικογένεια μου γλιτώσαμε!!!!

Όσο για τους εν λόγω χαβαλέδες και άρχοντες των κατεστραμμένων γειτονικών πόλεων ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!! 

Δεν ζητώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. 

Θέλω τους ανθρώπους που χάθηκαν ΠΙΣΩ!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος στη παράταξη «ΑΝΑΣΣΑ» 
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ