2018-07-28 08:07:14
Φωτογραφία για Αγαπημένε μου σύζυγε, κάποιες στιγμές θέλω απλά μια αγκαλιά
Αγαπημένε μου σύζυγε Είσαι η σταθερότητα μου.

Αυτό μου αρέσει. Είσαι κορυφαίος στην επίλυση προβλημάτων. Έχεις πάντα μια λύση για μένα, και έρχομαι σε σένα πολλές φορές γι’ αυτό. Θέλω να μάθω τις σκέψεις σου, τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνω ή δεν πρέπει να κάνω. Ειλικρινά, εξαρτώμαι από τη συμβουλή σου όταν πρόκειται να πάρω κάποια απόφαση, μεγάλη ή μικρή. Εκτιμώ πολύ τη σοφία σου – είναι ένα από τα πράγματα που με έκαναν να σε ερωτευτώ.

Αλλά μερικές φορές, δεν με ενδιαφέρει να μιλάω με τον κ. Επιδιορθωτή (αν και είναι φοβερός). Μερικές φορές, θέλω μόνο να μιλήσω με τον σύζυγό μου.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ήμουν τόσο λυπημένη. Και δεν ήταν μια θλίψη που είχες προκαλέσει – δεν ήταν δικό σου λάθος – δεν ήταν λάθος κανενός. Ήμουν λυπημένη για περιστάσεις που δεν ελέγχονταν.

Αυτό συμβαίνει μερικές φορές. Θα μάθω για κάτι που με στεναχωρεί και ο πρώτος που θέλω να μιλήσω γι ‘αυτό είσαι εσύ.


Αλλά κ. Επιδιορθωτή, αγάπη μου, εδώ είναι το πράγμα.

Όταν έρθω σε εσένα σου μεταφέρω μια βαθιά και γεμάτη θλίψη.

Όταν σου λέω ότι αισθάνομαι σαν να έχασα την μπάλα ή οτι θα έπρεπε να προσπαθούσα περισσότερο για να κάνω τους ανθρώπους μου να νιώθουν αγαπημένοι.

Όταν κλαίω γιατί η κατάντια αυτού του κόσμου μερικές φορές καθιστά το σκοτάδι να αισθάνεται βαρύ και ακίνητο.

Απλά αγκάλιασε με.

Ξέρω ότι θέλεις απελπισμένα να μου δώσεις ανακούφιση. Ξέρω ότι προσπαθείς να με κάνεις να αισθανθώ καλύτερα (και να σταματήσω να κλαίω, γιατί και οι δύο γνωρίζουμε πόσο μισείς το να κλείω…).

Αλλά σε παρακαλώ, άσε με να είμαι λυπημένη. Αντιστάσου σε όλες αυτές τις μεγάλες, αδύναμες προτροπές για την επίλυση του προβλήματος. Ναι, μπορείς να μου προσφέρεις μερικές φανταστικές λύσεις. Ναι, θα μπορούσες ακόμη να μου πεις καλά πράγματα, να μου δώσεις συμβουλές που θα μπορούσα να σου ζητήσω άλλη μέρα.

Αλλά σε αυτές τις πρώτες στιγμές, θέλω μόνο να με αγκαλιάσεις. Χρειάζομαι απλώς να με αφήσεις να λυπηθώ. Άσε με να είμαι απογοητευμένη, και να χαθώ στη λύπη ή στον πόνο ή στη θλίψη που αισθάνομαι.

Λατρεύω τη σοφία σου – και σου υπόσχομαι, θα σου ζητήσω σύντομα τις συμβουλές σου.

Αλλά σε αυτές τις πρώτες στιγμές θλίψης, είναι το μόνο που θέλω να κάνεις: αγκαλιάστε με σφιχτά, άσε με να κλάψω, χάιδεψε τα μαλλιά μου και πες μου πόσο με αγαπάς.

Αυτό είναι. Είναι πολύ πιο εύκολο από οποιαδήποτε λύση. Απλά θέλω να αισθάνομαι ασφαλής και αγαπητή, όταν τα πράγματα γύρω μου είναι αδιάφορα και κρύα.

Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι παντρεμένη με κάποιον που επιθυμεί την ευτυχία μου.

Σε αγαπώ,

Η σύζυγός σου
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ