2018-07-28 10:58:49
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Υπ. Υποδομών: «Κόκκινα» 998 κτήρια από τα μέχρι στιγμής ελεγχθέντα στις πυρόπληκτες περιοχές

Την απόφασή της να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος Μαραθώνα Δήμητρα Λαμπαρού δηλώνοντας ότι ντρέπεται για «όσους βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης».

«Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη εφόσον δεν το έκανε κάποιος άλλος» ανέφερε η κ. Λαμπαρού μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η ίδια επέκρινε την απόφαση όσων υπέπεσαν σε «παραπτώματα» να παραμείνουν στην θέση τους ενώ ολόκληρες οικογένειες έχουν ξεκληριστεί, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά του Δημάρχουν Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη τον οποίο κατηγόρησε για απρέπεια και αλαζονεία.

Υπ. Υποδομών: «Κόκκινα» 998 κτήρια από τα μέχρι στιγμής ελεγχθέντα στις πυρόπληκτες περιοχές

Εν τω μεταξύ, ακατάλληλα για χρήση κρίθηκαν 998 κτήρια από τα συνολικά 3.505, που ελέχθησαν από τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές. 

Οι αυτοψίες των μηχανικών του Υπουργείου συνεχίστηκαν για 4η ημέρα χθες Παρασκευή. Όπως ανακοινώθηκε, ο συνολικός αριθμός των αυτοψιών που έχουν πραγματοποιηθεί ανέρχεται σε 3.505, εκ των οποίων οι 269 διενεργήθηκαν χθες, οι 747 την Πέμπτη, οι 1.740 την Τετάρτη και οι υπόλοιπες 749 την Τρίτη.

Από το σύνολο των κτηρίων που ελέγχθησαν, εκ των οποίων 3.336 κατοικίες, 998 χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα» (ακατάλληλα για χρήση), 794 «κίτρινα» (προσωρινά ακατάλληλα για χρήση) και 1.713 «πράσινα».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ