2018-07-29 10:23:09
Φωτογραφία για «Να έρθουν εμένα να ρωτήσουν αν κάηκε το σπίτι του Ηλία Ψινάκη»!
"Η μητέρα του είναι ηλικιωμένη και δεν μπορούσε να κινηθεί ούτε μέσα στο σπίτι Όταν έφτασε η φωτιά στο τζάμι, μπήκε..."

Μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ο Ηλίας Ψινάκης βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρής κριτικής για την αντιμετώπιση του όλου θέματος, ως δήμαρχος Μαραθώνα. Ο ίδιος δήλωσε ότι το σπίτι του κάηκε στη φωτιά, ωστόσο, μέσα από πλάνα που έπαιξαν τις επόμενες ημέρες, αμφισβητήθηκε το κατά πόσο κάηκε ή όχι.

Η γειτόνισσα του Ηλία Ψινάκη, Θ. Νικολαΐδη, επικοινώνησε με την εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» και ανέφερε τα εξής: «Τα δικά μου μάτια είδαν την πλήρη καταστροφή της αυλής του ανθρώπου συν της δυτικής πλευράς του σπιτιού του, από όπου ήρθε και η φωτιά. Και όταν λέω πλήρης είναι όλες οι επενδύσεις που έχει κάνει στο δάπεδο έχουν καταστραφεί, τα πάντα στην αυλή, οι τζαμαρίες -γιατί το σπίτι του είναι με τζάμια. Εάν δεν είναι καμένο αυτό το σπίτι που θέλουν να το παρουσιάζουν όλοι, να έρθουν να με ρωτήσουν. Να τους ρωτήσω εγώ ποια είναι τα καμένα σπίτια. Έπρεπε δηλαδή να έχουμε καεί ολοκληρωτικά;

Η μητέρα του είναι ηλικιωμένη και δεν μπορούσε να κινηθεί ούτε μέσα στο σπίτι. Όταν έφτασε η φωτιά στο τζάμι, μπήκε καπνός και στάχτη μέσα».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ