2018-07-30 17:41:00
Φωτογραφία για Μεγάλη επένδυση του ΑΝΤ1! Δίνει 5 εκατομμύρια στην ενημέρωση...
Παρά τα χαμηλά νούμερα των προηγούμενων ημερών κατά την κάλυψη των καταστροφικών πυρκαγιών στο Μαρούσι έχουν αποφασίσει ως στρατηγική πλέον επιλογή την στροφή στην ενημέρωση.

Γι’ αυτό και ο ενημερωτικός μαραθώνιος, γι’ αυτό και η επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη στο στούντιο της πρωινής εκπομπής, γι’ αυτό και η μετάδοση του δελτίου ειδήσεων live από το καμμένα. Μια πληροφορία που μου ήρθε χθες αναφέρει πως ο σταθμός σκοπεύει να επενδύσει σε βάθος χρόνου περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ στον τομέα της ενημέρωσης.

Όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο site. Από του χρόνου στο πρόγραμμα θα υπάρχει και ο «Ενικός» του Νίκου Χατζηνικολάου ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και πάλι η ιδέα μεταφοράς του δελτίου ειδήσεων στις 19.00 κάτι το οποίο όμως δεν συγκεντρώνει μέχρι στιγμής πολλές πιθανότητες.

Επίσης το «Καλημέρα Ελλάδα» από του χρόνου θα ξεκινά στις 6.00 και όχι στις 7.00. Και τέλος εφόσον μπούμε σε προεκλογική περίοδο ίσως υπάρξει και δεύτερο πολιτικό talk showεκτός από αυτό που θα παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

nassosblog.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ