2018-07-30 22:00:43
Φωτογραφία για Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας ο τρόπος που κάνετε ντους
Αν νομίζετε πώς απλώς γδύνεστε και μπαίνετε στην μπανιέρα για να καθαριστείτε ή να δροσιστείτε… τότε μάλλον κάνετε μεγάλο λάθος! Ο τρόπος που κάνετε ντους μπορεί να πει για τον χαρακτήρα σας Ο τύπος "ψεκάστε σκουπίστε τελειώσαμε"!

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε, σίγουρα δεν μένετε πολλή ώρα στο μπάνιο σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος επιμελής και ορθολογικός. Δεν σπαταλάτε χρόνο σε πράγματα που αποτελούν απλώς ρουτίνα και δεν σας αρέσουν οι πολυτέλειες. Είστε ένας υπεύθυνος τύπος που δεν αναζητά δικαιολογίες, αναλαμβάνει τις ευθύνες του και ποτέ δεν θα αναβάλει μια εργασία που οφείλει να κάνει για να απολαύσει μερικές στιγμές.

"Πάλι θα κάνω ντους;"

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους είστε τύπος αυθόρμητος που θέλετε να κάνετε τα πράγματα, όποτε πραγματικά θέλετε εσείς, και όχι όποτε πρέπει. Από την άλλη μεριά όμως, μερικές φορές αμελείτε διάφορες υποχρεώσεις σας ή καθήκοντα που πρέπει να γίνονται και ίσως αυτό να δηλώνει κάποια ανωριμότητα ή αδιαφορία.

“Τραγουδώντας και μουλιάζοντας για ώρες!”

Εντάξει, ειδικά το καλοκαίρι είναι φυσικό να πλένεστε μία και δύο και τρεις φορές, ειδικά όταν πηγαίνετε γυμναστήριο, γυρνώντας από το μπάνιο ή από τη δουλειά. Αν όμως το παρακάνετε με το μπάνιο και την καθαριότητα, ίσως είναι ένδειξη ότι είστε ελαφρώς νευρωτική Επιμέλεια: Νικολέτα Γιαννοπούλου

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ