2018-07-31 16:51:14
Φωτογραφία για Η απόλυτη τάση στα φετινά παπούτσια που φόρεσε πρώτη η Μέγκαν 3 χρόνια πριν
Αναμφίβολα η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια εντυπωσιακή παρουσία που ξεχωρίζει για το στιλ, την κομψότητα και την προσωπικότητά της. Εξάλλου αυτό αποδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση.

Πολύ πριν νυμφευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι και εγκαταλείψει τα πλατό ήταν μία δυναμική ηθοποιός με ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της. Μεγάλωσε στο Χόλιγουντ, είχε το δικό της ιστολόγιο και δεν είχε κανέναν απολύτως περιορισμό σχετικά με το τι θα φορέσει.

Μετά το γάμο της με τον Χάρι, όλα άλλαξαν. Πλέον η Δούκισσα του Σάσεξ ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο του παλατιού. Οι βασιλικοί κανόνες στους οποίους πρέπει να προσαρμοστεί είναι αρκετοί. Έχει ήδη αλλάξει το στιλ και έχει αφήσει πίσω της τα κοντά μήκη στα φορέματα, τα πιο αποκαλυπτικά υφάσματα και τα extreme παπούτσια.

Ωστόσο η Μέγκαν πριν γίνει Δούκισσα, το Νοέμβριο του 2015 εμφανίστηκε στο CFDA/Vogue Fashion Fund Awards, φορώντας ένα μεταλλικό κοντό φόρεμα, δημιουργία της φίλης της Misha Nonoo και υπέροχα δερμάτινα μαύρα ψηλοτάκουνα με πλαστική διαφάνεια του πολύ γνωστού οίκου Gianvito Rossi.

Σίγουρα κανείς δε θα φανταζόταν ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια του 2015 θα γίνονταν το απόλυτο τρεντ του 2018.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ