2018-08-02 09:30:19
Φωτογραφία για Είχα φτάσει να παίρνω 1 εκατομμύριο το επεισόδιο. Δηλαδή, 4 εκατομμύρια τον μήνα!
Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί Στις 10» παραχωρώντας μια πραγματικά αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο λόγος για την... Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η 71χρονη σήμερα ηθοποιός παραδέχθηκε μεταξύ άλλων: «Οι απολαβές ήταν πολύ μεγάλες τότε. Δηλαδή, εγώ είχα φτάσει, δεν θα πω σε ποιο σίριαλ, να παίρνω 1 εκατομμύριο το επεισόδιο. Δηλαδή, 4 εκατομμύρια τον μήνα» ενώ για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο «Ντόλτσε Βίτα» είπε: «Είχαμε περάσει πολύ καλά στο "Ντόλτσε Βίτα" και κάναμε και τρέλες πολλές. Ήταν έξυπνα γραμμένο αυτό. Υπήρχαν κάποιες σκηνές, μία ειδικά που ήταν αδύνατον να την παίξουμε με την Κατιάνα από το γέλιο. Είναι μία που μου λέει πόσα βιβλία έχει και κάποια στιγμή μας έπιασε τέτοιο γέλιο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τη σκηνή. Η Κατιάνα είναι μια γλύκα. Είμαστε φίλες από τη σχολή».

Ποια είναι, όμως, η αγαπημένη της δουλειά στην τηλεόραση; «Στην τηλεόραση θυμάμαι με νοσταλγία τη "Μαντάμ Σουσού" μακράν. Τη λάτρευα από το βιβλίο, είχα έρωτα με τη "Μαντάμ Σουσού". Όταν μου την πρότειναν είπα "Χριστέ μου σε ευχαριστώ!". Που δεν ήθελα να κάνω και τηλεόραση. Τότε γενικά δεν θέλαμε» δήλωσε, ωστόσο συμπλήρωσε: «Δεν είδα τη φετινή Σουσού, δεν ήθελα. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πετάγομαι εγώ μέσα στη μέση. Κάνει η Δήμητρα τη Σουσού, τι δουλειά έχω εγώ; Το θεώρησα χοντράδα να πάω να δω τη Μαντάμ Σουσού».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ