2018-08-02 12:58:09
Φωτογραφία για Λιμενικοί άφησαν αβοήθητο Κερκυραίο και εκείνος ξεψύχησε - Δεν εχουμε εντολή να επέμβουμε η απάντηση τους.
Λιμενικοί άφησαν αβοήθητο Κερκυραίο και εκείνος ξεψύχησε "Δεν εχουμε εντολή να επέμβουμε" η απάντηση τους...

Θυμωμένοι και αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι του νησιού των Οθωνών, βόρεια της Κέρκυρας, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από την ζωή σχεδόν αβοήθητος από ιατρική φροντίδα, τα ξημερώματα της 01/08, ένας Κερκυραίος μόνιμος κάτοικος του νησιού μετά από καρδιακό επεισόδιο, σε ηλικία περίπου 60 ετών.

Ένας Οθωνιώτης απόστρατος του Π.Ν, ήταν από αυτούς που από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ότι ένας άντρας δεν αισθάνεται καλά προσέτρεξε για βοήθεια. Αρχικά πήγε στο Λιμενικό ζητώντας να πάνε σε ένα ιστιοφόρο οπού βρισκόταν δυο γιατροί για να τους φέρουν στο νησί αφού βρίσκονταν μονο 100 μετρα μακριά, ωστόσο σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων του νησιού και του ίδιου του απόστρατου, οι Λιμενικοί αρνήθηκαν πεισματικά υποστηρίζοντας ότι χρειάζονται εντολή άνωθεν...

Ο ίδιος μη έχοντας άλλη επιλογή έπεσε στη θάλασσα, για να φθάσει μέχρι το αγκυροβολημένο σκάφος των Ιταλών, λίγο ανοιχτά από το λιμάνι των Οθωνών. Δυστυχώς όμως όταν έφτασαν στο νησί, ο άνθρωπος είχε πεθάνει, αφήνοντας πίσω την γυναίκα του και τον μοναχογιό τους, ηλικίας 23 ετών.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ