2018-08-03 13:11:57
Φωτογραφία για ΟΓΔΟΝΤΑ ΟΚΤΩ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Με συμμετοχή αντεισαγγελέα Εφετών η έρευνα για τις φωτιές

Στους 88 νεκρούς ανέρχονται οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι καθώς μετά και την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κατέληξε σήμερα μία ακόμη εγκαυματίας που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, από τη συγκριτική έρευνα του DNA ταυτοποιήθηκαν 81 θύματα της πυρκαγιάς, στα οποία προστίθενται οι 4 τραυματίες που άφησαν την τελευταία τους πνοή σε νοσοκομεία, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 85, που έχουν διευκρινιστεί πλήρως τα στοιχεία τους.

Υπάρχουν όμως και δύο σοροί οι οποίες παραμένουν αταυτοποίητες. Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται πιθανότατα για τον έναν που φέρεται ως αγνοούμενος και μία ακόμα σορό ανθρώπου, που προκύπτει από DNA που έχει βρεθεί, αλλά ανήκει σε άγνωστο άτομο, καθώς έχουν διευκρινιστεί οι ταυτότητες όλων όσων δηλώθηκαν από τους οικείους τους ότι χάθηκαν στην πυρκαγιά. Ο φερόμενος ως αγνοούμενος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει δηλωθεί από φιλικό πρόσωπο, αλλά δεν έχουν βρεθεί συγγενείς για να ληφθεί γενετικό υλικό, προκειμένου να γίνει και επιστημονικά η ταυτοποίηση.


Με συμμετοχή αντεισαγγελέα Εφετών η έρευνα για τις φωτιές

Εν τω μεταξύ, η έρευνα για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττικής της 23ης Ιουλίου 2018 περνάει στα χέρια και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος έχει τον βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει την πολυεπίπεδη προκαταρκτική εξέταση, από κοινού με τη συνάδελφό του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Βαρβάρα Γνεσούλη.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, αν και από την πρώτη στιγμή είχε την εποπτεία της προκαταρκτικής εξέτασης δίνοντας κατευθύνσεις και λαμβάνοντας λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης, αναλαμβάνει και τυπικά τη δικογραφία μαζί με την Πρωτοδικών Βάρβαρα Γνεσουλη, που την χειρίζεται έως τώρα.

Τέλος, ο κ. Ζαγοραίος έχει βαθμό αντεισαγγελέα Εφετών, γεγονός που πρακτικά σημαίνει η προκαταρκτική έρευνα διενεργείται και από εισαγγελικό λειτουργό ανώτερου βαθμού.

AΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ