2018-08-04 11:51:30
Φωτογραφία για 5 αποχρώσεις μαλλιών που θα δοκιμάσουμε φέτος το φθινόπωρο
Το φθινόπωρο είναι η εποχή των αλλαγών. Σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσουμε να βγάζουμε από το μυαλό μας τις καλοκαιρινές, ξέγνοιαστες μέρες και να σκεφτόμαστε τα σχέδιά μας για το χειμώνα. Μια από τις αλλαγές που οφείλουμε να κάνουμε είναι αυτή των μαλλιών μας.

Ο ήλιος και η θάλασσα ταλαιπωρούν και φθείρουν αρκετά το χρώμα και την τρίχα των μαλλιών μας και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που δεν πρέπει να παραλείψουμε το ραντεβού μας στο κομμωτήριο. Φροντίστε να καθαρίσετε τις άκρες σας και να επαναφέρετε την λάμψη του χρώματος στα μαλλιά σας.

Παρακάτω θα βρείτε τις 5 πιο πολυσυζητημένες αποχρώσεις μαλλιών που έχουν ήδη αρχίσει πολλές γυναίκες να υιοθετούν.

Ποια είναι η δική σας αγαπημένη;

-Κόκκινο

Το κόκκινο θα είναι η μεγαλύτερη χρωματική τάση για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2019. Αποτέλεσε το πρωταγωνιστικό χρώμα της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης και όπως ήταν λογικό έκλεψε τις εντυπώσεις. Αν αποφασίσετε να κάνετε αυτή την αλλαγή τη νέα σεζόν, προτιμήστε τους χάλκινους τόνους και όχι τόσο τους μπορντό, προκειμένου να φωτίσουν και συνεπώς να αναδείξουν το πρόσωπό σας.


-Καστανό

Το καστανό αποτελεί μια safe επιλογή για το χειμώνα που σίγουρα ταιριάζει σε όλες μας. Επιλέξτε τις σκούρες αποχρώσεις του και κρατήστε τα μαλλιά σας μακριά ώστε να το αναδείξετε ακόμα περισσότερο.

-Strawberry Blonde

Αυτή η απόχρωση είναι ιδανική για τις γυναίκες που αρνούνται να εγκαταλείψουν το ξανθό χρώμα των μαλλιών τους αλλά καταβάθος αγαπάνε και το κόκκινο. Η απόχρωση της «φράουλας» είναι η κατάλληλη επιλογή για να ανανεώσετε το χρώμα σας μετά το καλοκαίρι. Aυτή η απόχρωση αποτελεί και μια ευκαιρία για να δείτε αν όντως ταιριάζει το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά σας.

-Ξανθό

Η απόχρωση της πλατίνας εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα με τις επιλογές αφού πλέον έχει αποκτήσει διαχρονική αξία. Αν επιθυμείτε μια ανοιχτή απόχρωση, ένα ματ ξανθό είναι το ιδανικό χρώμα για εσάς. Αποφύγετε τις υπερβολές που έχουν ως σκοπό να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά σας.

-Ανοιχτό καστανό Ombre

Μακριά από τις έντονες χρωματικές διαφορές των προηγούμενων χρόνων, η τεχνική Ombre, φέτος επανέρχεται ανανεωμένη. Συγκεκρίμενα, η απόχρωση της καραμέλας φωτίζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου και αποτελεί την ιδανική πρόταση για εσάς που θέλετε να ανοίξετε λίγο το χρώμα των μαλλιών σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ