2018-08-04 14:51:37
Φωτογραφία για Πώς να αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα χωρίς πανάδες
Ήλιος! Τον αναζητούμε ψάχνοντας το τέλειο μαύρισμα και τον αποφεύγουμε αργότερα για να διασώσουμε το δέρμα μας και αντιμετωπίσουμε τις πανάδες στο πρόσωπο από τον ήλιο. Αυτή η σχέση αγάπης-μίσους γίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ το καλοκαίρι και σε μεγαλύτερες ηλικίες, όταν πλέον διαβάζουμε ότι οι βλάβες που προκαλεί η υπερβολική έκθεση της επιδερμίδας στην υπεριώδη ακτινοβολία είναι αθροιστικές με την αρχή τους να βρίσκεται στα παιδικά και νεανικά χρόνια. Ή όπως λέγεται πιο απλά, με το μπρούντζινο χρώμα που αποκτάμε στα 20, «αγοράζουμε» τις … πανάδες των 40.

Ακόμα όμως και όταν εμφανιστούν αρχικά, επιμένουμε να τις αγνοούμε γιατί στην αρχή, οι πανάδες που εμφανίζονται το καλοκαίρι, ατονούν το χειμώνα.

Επίσης, αν αντιμετωπιστούν έγκαιρα οι πανάδες από τον ήλιο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην επανεμφανιστούν. Με το πέρασμα του χρόνου όμως , αν η αντηλιακή προστασία που παρέχουμε στην επιδερμίδα μας δεν είναι επαρκής (SPF50+) και ολοκληρωμένη, οι πανάδες εγκαθίστανται πλέον μόνιμα.


Πώς θα κερδίσουμε τη μάχη με τις πανάδες

Λέγεται ότι η εφαρμογή μιας αντηλιακής κρέμας με υψηλό δείκτη προστασίας είναι ο μοναδικός τρόπος να εμποδίσουμε την εμφάνιση πανάδων από τον ήλιο ή, τουλάχιστον, να περιορίσουμε το μέγεθος και τη χρωματική τους ένταση.

Ωστόσο, σήμερα, υπάρχουν και πολύ πιο smart λύσεις. Οι αντηλιακές κρέμες προσώπου για πανάδες με πολύ υψηλή προστασία SPF 50 και συστήματα φωτοσταθερών φίλτρων ευρέος φάσματος, προστατεύουν αποτελεσματικά από τις UVB, τις- UVA ακόμα και από τις μακρές UVA, τις ακτίνες που ευθύνονται για την κακή ποιότητα της επιδερμίδας.

Παράλληλα προσφέρουν ενυδάτωση και αντιγήρανση με ενεργά ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, προστατεύουν την ξηρή επιδερμίδα από την αφυδάτωση, «γεμίζουν» τις ρυτίδες και προλαμβάνουν τις πανάδες.

Με αυτά τα συστατικά, η υψηλή αντηλιακή προστασία «δανείζεται» την υφή και τα οφέλη μιας κρέμας ΒΒ , χαρίζει άμεσα στην επιδερμίδα ομοιόμορφο, βελούδινο αποτέλεσμα και μας συντροφεύει παντού, στην πόλη και στην παραλία για να αναδεικνύει το ιδανικό μαύρισμα!

Αυτές οι έξυπνες αντηλιακές κρέμες πολλαπλών επιδόσεων , προσφέρουν άμεσα, απαλότητα, άνεση και ασφάλεια στην ξηρή αλλά και την ευαίσθητη επιδερμίδα και μας επιτρέπουν να απολαύσουμε τον ήλιο χωρίς ενοχές.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ