2018-08-05 08:48:43
Φωτογραφία για ΕΦΚΑ: Ξεκίνησε η πληρωμή για το δωρόσημο καλοκαιριού
ΕΦΚΑ: Ξεκίνησε η πληρωμή για το δωρόσημο καλοκαιριού.

Ο ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι η πληρωμή Δωροσήμου Β΄τετραμήνου 2018 θα πραγματοποιηθεί για όσους πληρωθούν με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού στις 03/08/2018 και για όσους πληρωθούν μέσω των Υποκαταστημάτων Μισθωτών του ΕΦΚΑ στο χρονικό διάστημα από 07/08/2018 μέχρι 22/08/2018, κατά τις ημερομηνίες 7, 8, 9, 21 & 22/08/2018 εντός του πρωϊνού ωραρίου λειτουργίας των Υποκ/των.

Δικαιολογητικά πληρωμής:

Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο.

Για τους απογραφέντες μέχρι 3/2/2002 η προσκόμιση ΔΑΤΕ ή Βιβλιάριο Εντολών Ασφάλισης ή Απόσπασμα Λογαριασμού Ασφαλισμένου.

Για τους απογραφέντες από 4/2/2002 και μετά η προσκόμιση της Βεβαίωσης Απογραφής Ασφαλισμένου ή Απόσπασμα Λογαριασμού Ασφαλισμένου.

Αντίγραφο Τραπεζικού Λογαριασμού

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Επισημαίνεται ότι: από την επόμενη καταβολή και εφεξής οι πληρωμές του δωροσήμου θα πραγματοποιούνται υποχρεωτικά μέσω ΤΡΑΠΕΖΩΝ
. Ως εκ τούτου θα πρέπει να ενημερώνονται οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι ,οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, να προσέλθουν στα Τμήματα Μητρώου Μισθωτών Ε.Φ.Κ.Α. , προκειμένου να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό κατά τα γνωστά. Κατά την καταχώρηση του τραπεζικού λογαριασμού ( IBAN) θα πρέπει να γίνεται απαραίτητα έλεγχος ταυτοποιητικών στοιχείων και να καταχωρείται ο Α.Φ.Μ.όπου ελλείπει.

Το δωρόσημο καταβάλλεται μέσω Τραπεζών σε όσους οικοδόμους εκδήλωσαν επιθυμία και υπέβαλαν την σχετική αίτηση - δήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθούν στο Υποκ/μα της περιοχής τους.

https://www.dikaiologitika.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ