2018-08-06 18:00:26
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Τι θέλει να βελτιώσει ο ΑΝΤ1 στο «Nomads» και σε τι δίνει έμφαση
O ANT1 έχει "πέσει" με τα μούτρα στον δεύτερο κύκλο του "Nomads" με σκοπό να βγάλουν στον αέρα ένα πρόγραμμα πολύ πιο δυνατό από το περσινό.

Ήδη ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού Νίκος Κάλης, η διευθύντρια παραγωγής Άννα Αρβανίτη και πολλά άλλα άτομα της παραγωγής βρέθηκαν τις προηγούμενες 10 μέρες στη Μαγαδασκάρη και από σήμερα επέστρεψαν στα γραφεία τους στο Μαρούσι.

Το tvnea.com έμαθε πως θα δοθεί πολύ μεγάλη έμφαση στα παιχνίδια και θα βελτιωθούν πολύ.  Κάποια θα είναι ομαδικά, όπως τα αγωνίσματα για την επικράτεια, αλλά και πολλά άλλα θα είναι ατομικά διαφορετικής φιλοσοφίας.

Δεν τους αφορά στον ΑΝΤ1 για το αν θα είναι σύντομη η πίστα (επειδή γραφόταν ότι τα αγωνίσματα είναι αρκετά χρονοβόρα), αλλά για το πόσο θα έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον η αρένα "μάχης. Ήδη από το κανάλι διαβεβαιώνουν πως η αγωνία θα αυξηθεί σε αυτά κατακόρυφα.

Το ριάλιτι στοιχείο δεν θα σταματήσει να υπάρχει σε μεγάλο βαθμό, ενώ έμφαση θα δοθεί και στην αλληλεπίδραση των παικτών με τους ντόπιους.

Μέσα στις επόμενες 20 μέρες θα κλειδώσουν και τα ονόματα για το διαγωνιστικό μέρος, ένα μήνα δηλαδή νωρίτερα από ότι πέρυσι. Στελέχη μας μεταφέρουν ότι το casting είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού και καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως στοχεύουν σε μεγάλα ονόματα. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ