2018-08-08 19:34:22
Φωτογραφία για Πώς θα φορέσεις τα πολύχρωμα prints φέτος με τον πιο κομψό τρόπο – ακόμη και στην πόλη!
Ποιος είπε ότι τα πολύχρωμα και τα tropical prints ταιριάζουν μόνο στις διακοπές και στα νησιά; Το 2018 θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η χρονιά που επιστρέφουν όλες οι δυναμικές τάσεις της μόδας. Ανάμεσα τους βλέπουμε φυσικά και τα πολύχρωμα prints.

Πριν σκεφτείς όμως αποτυχημένα ’80s looks με πολύχρωμα και tropical outfits που θυμίζουν μπαμπά σε διακοπές, να σε ενημερώσουμε ότι υπάρχει τρόπος να τα φορέσεις όσο πιο κομψά γίνεται και να φέρεις το καλοκαίρι όπου κι αν βρίσκεσαι! Τα είδαμε σε catwalks, τα είδαμε σε μεγάλες celebrities και πλέον ήρθε και η σειρά του street style με όλο και περισσότερες fashionistas να τα υιοθετούν στο στυλ τους και να μας χαρίζουν άπλετη έμπνευση.

Είναι επίσημο και θα το πούμε: τα tropical prints ανήκουν τόσο στα νησιά, όσο και στην πόλη. Γιατί να περιοριστείς και να φορέσεις τα αγαπημένα σου φορέματα ή πουκάμισα μόνο στις διακοπές και όχι και στο γραφείο; Χαζεύοντας με τις ώρες σε όλες τις νέες street style εμφανίσεις, ψάξαμε, συγκεντρώσαμε και σού παρουσιάζουμε τους πιο κομψούς τρόπους να φορέσεις όλα τα αγαπημένα σου πολύχρωμα και tropical outfits κάθε στιγμή της ημέρας.

Matching κοστούμι με μαύρο cropped top από μέσα και μίνιμαλ σανδάλια.

Εμπριμέ πουκάμισο με σατέν φαρδύ παντελόνι και statement γυαλιά ηλίου.

Tailored κοστούμι με σορτς στο πιο ιδιαίτερο print της σεζόν, χωρίς καθόλου κοσμήματα!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ