2018-08-09 07:34:35
Φωτογραφία για 5 πράγματα που δέν κάνουν ποτέ οι Γαλλίδες στα μαλλιά τους
Και έχουν πάντα αυτό το υπέροχο ατημέλητο και φυσικό λουκ...Με αφορμή την τελευταία Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και το τέλειο, ανέμελο «woke up like this» look των στιλάτων παριζιάνων, ψάξαμε και βρήκαμε τα λάθη που εμείς κάνουμε με τα μαλλιά μας και δεν κάνουν ποτέ οι Γαλλίδες.

Σε γενικές γραμμές τα beauty looks των Γαλλίδων είναι πάντα προσεγμένα αλλά με έναν πιο… ατημέλητο τρόπο. Και στο μακιγιάζ αλλά και στα μαλλιά ποντάρουν σε natural λουκ που αναδεικνύουν με τον πιο κομψό και elegant τρόπο τα χαρακτηριστικά τους.

#1 Δεν χρησιμοποιούν ποτέ πιστολάκι:

Ξέχνα το πιστολάκι και χρησιμοποίησε πιο… eco friendly τρόπους να στεγνώσεις τα μαλλιά σου. Το καλοκαιρινό αεράκι για παράδειγμα ή ταμποναριστά με μια πετσέτα το χειμώνα.

#2 Δεν λούζουν τα μαλλιά τους κάθε μέρα:

Για την ακρίβεια λούζονται μέρα παρά μέρα, και αυτό γιατί έτσι μειώνεται σταδιακά η λιπαρότητα της ρίζας αλλά και επειδή τα μαλλιά έχουν έξτρα όγκο την 2η ημέρα μετά το λούσιμο (και δημιουργούν τον τέλειο κότσο!).


#3 Δεν χρησιμοποιούν ποτέ αξεσουάρ για τα μαλλιά:

«Όσο πιο φυσικά και ατημέλητα τα μαλλιά, τόσο καλύτερα»: αυτό είναι το μότο των Γαλλίδων, που τις βγάζει ασπροπρόσωπες σε κάθε τους εμφάνιση, casual η μη. Οπότε τα αξεσουάρ στα μαλλιά, μάλλον είναι too much για την ιδεολογία τους #4 Δεν βγαίνουν ποτέ από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά:

Οι Γαλλίδες λούζονται πριν κοιμηθούν και αυτό γιατί υποστηρίζουν ότι αν κοιμηθούν με νωπά μαλλιά το πρωί θα έχουν αποκτήσει το πιο τέλειο, φυσικό σχήμα, χωρίς κόπο!

#5 Δεν ξεχνούν ποτέ τη «δύναμη» του αρώματος:

Μην ξεχνάμε ότι τα πρώτα αρώματα δημιουργήθηκαν στη Γαλλία. Γι’αυτές το να βάζουν άρωμα στα μαλλιά τους είναι μια καθημερινή ιεροτελεστία.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ