2018-08-09 09:27:19
Φωτογραφία για Τα 5 ελληνικά νησιά που ξετρέλαναν τους Αμερικανούς
5 προορισμοί που γνώρισαν την αποθέωση από το Thrillist.

Εμείς που ξέρουμε κάτι παραπάνω για τον τόπο μας, γνωρίζουμε πολύ καλά πως το καλοκαίρι στην Ελλάδα έχει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Για τον ξένο τουρίστα, ωστόσο, που δεν ξέρει καλά τα κατατόπια μόνο δύο προορισμοί υπάρχουν: Μύκονος και Σαντορίνη.

Δε λέμε, και τα δύο νησιά διαθέτουν τη δική τους μαγεία, ωστόσο μήπως αυτό είναι λίγο άδικο για υπόλοιπα;

Το Thrillist έκανε την ψακτική του και εμείς σου δείχνουμε στο παρακάτω άλμπουμ το standing ovation που γνώρισαν 5 ελληνικά νησιά από το αμερικάνικο site.

Σέριφος: Σε αντίθεση με τα περισσότερα διάσημα νησιά των Κυκλάδων, η Σέριφος αποτελεί προορισμό για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Εκεί θα βιώσετε μνήμες από παλαιότερες πιο αθώες εποχές στο λιμάνι της, το Λιβάδι. Θα ερωτευτείτε ξανά στις παραλίες με τα πρασινογάλαζα νερά.

Φολέγανδρος: Βρίσκεται και δίκαια μέσα στους 15 πιο ανερχόμενους προορισμούς της Ευρώπης. Διαθέτει τα πάντα φαγητό, αξιοθέατα και παραλίες ώστε να πας με το ταίρι σου και να ευχαριστηθείς τον ελεύθερό σου χρόνο.


Κύθνος: Ένα ήσυχο αλλά πάνω από όλα αξιαγάπητο νησί που θα σε σκλαβώσει με τις πολλές παραλίες του. Ίσως το πιο εύκολο για να πεταχτείς από τη στιγμή που είσαι στην Αθήνα (πέραν της Εύβοιας).

Κέα ή Τζια: Μικρή και πανέμορφη, χωρίς πολύ κόσμο και με εντελώς χαλαρή διάθεση. Εκεί θα βρείτε «και βουνό και θάλασσα», «και χαλάρωση αλλά και διασκέδαση», αλλά πάνω από όλα θα βρείτε έναν προορισμό που συνδυάζει απόλυτα κάθε μορφή διακοπών που έχετε φανταστεί.

Σίφνος: Δεν είναι απλά διαφορετική. Είναι άλλη διάσταση. Το κυκλαδίτικο μοτίβο ηρεμεί το μέσα σου, το μπλε του Αιγαίου γαληνεύει το μυαλό σου, ενώ ο ήλιος «ζεσταίνει » καρδιά και μυαλό.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ