2018-08-09 16:00:34
Φωτογραφία για Τι ρωτάνε οι γυναίκες τους δερματολόγους;
3 ερωτήσεις που κάνουν συνέχεια οι γυναίκες στους ειδικούς!

Δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που να μην έχει (ή έστω να είχε) απορίες σχετικά με την επιδερμίδα της.

 Δηλαδή, από τη πιο βασική ερώτηση «τι τύπο επιδερμίδας έχω;», μέχρι και το αν πρέπει να φοράμε αντηλιακό κάθε μέρα (η απάντηση είναι ΝΑΙ). Πέρα από τα βασικά και καίρια αυτά ερωτήματα, όμως, υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα στο μυαλό μας που χρειάζεται να ξεδιαλύνουμε.

Πολλές γυναίκες λοιπόν, πολύ σωστά, στρέφονται στην γνώμη των ειδικών για να λάβουν τις απαντήσεις που ψάχνουν. Δερματολόγοι λοιπόν, αποκαλύπτουν τις 3 πιο κοινές ερωτήσεις που κάνουν οι γυναίκες που αφορούν ως επί το πλείστον, ένα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα: την αντιγήρανση!

Ποιες είναι λοιπόν, αυτές οι ερωτήσεις που κάνουν οι γυναίκες στους δερματολόγους τους και ποιες οι απαντήσεις/λύσεις;

«Τι κάνω με τις ρυτίδες που έχω ήδη;»


Η δερματολόγος Papri Sarkar, δήλωσε σχετικά στο Popsugar: «Η απάντηση αυτή εξαρτάται στον τύπο των ρυτίδων που έχει ο καθένας και αν είναι ή όχι στο πρόσωπο. Αν έχουν ως επί το πλείστον λεπτές γραμμές ή ρυτίδες ή σχεδόν καθόλου ρυτίδες προτείνω την εφαρμογή ρετινόλης τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, και η εφαρμογή πρέπει να γίνεται βράδυ συνδυαστικά με ενυδατική κρέμα. Η ρετινόλη κάνει εξαιρετική δουλειά στο να αποτρέπει και να θεραπεύει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ βοηθούν στην ομοιομορφία της επιδερμίδας.»

«Πόσο σημαντικοί είναι οι επαγγελματικοί καθαρισμοί για την αντιγήρανση;»

Η αισθητικός Candace Marino απαντάει σχετικά: «Σκέψου τους καθαρισμούς σαν γυμναστική για το δέρμα σου. Οι επαγγελματικές περιποιήσεις της επιδερμίδας είναι εξαιρετικά ωφέλιμες γιατί προσφέρουν υψηλής ποιότητας ενεργά συστατικά για το δέρμα, τα οποία βοηθούν στην αναπαραγωγή των κυττάρων. Είναι σαν να δοκιμάζεις μια νέα γυμναστική, οπότε μια νέα μέθοδος περιποίησης για την επιδερμίδα βοηθάει το δέρμα και έχει αντίκτυπο στην δομική υγεία του δέρματος, δίνοντάς του λάμψη.» Συνέχισε αναφέροντας ότι το μασάζ προσώπου είναι πολύ σημαντικό για την αντιγήρανση καθώς τονώνει τους μυείς και βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, μειώνοντας τις φλεγμονές.

«Πόσο σημαντική είναι η διατροφή για την αντιγήρανση;»

Η Candace Marino απαντάει: «Αν είναι κακό για το σώμα σου, είναι κακό και για το δέρμα σου. Οι φλεγμονές είναι ο χειρότερος εχθρός της επιδερμίδας και η διατροφή μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τις φλεγμονές, καθώς μπορεί να τις ‘φουντώσει’. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα κορεσμένα λιπαρά και η ζάχαρη είναι γνωστά στο να έχουν άμεσα αντίκτυπο στην διαδικασία της γήρανσης, ειδικά η ζάχαρη που βρίσκεται στις επεξεργασμένες τροφές και γλυκά. Προτίμησε μια διατροφή που περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά με σκοπό να τονώσεις τον οργανισμό και το δέρμα με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που το προστατεύουν.»

Κεντρική φωτό: Instagram @kaylouisejenkins

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ