2018-08-11 07:10:38
Φωτογραφία για Ξάνθη: Οικονομικές δοσοληψίες πίσω από τη δολοφονία και την αυτοκτονία


Στις οικονομικές δοσοληψίες που είχαν μεταξύ τους ο 54χρονος ασφαλιστής Κ.Δ. και ο φίλος και κουμπάρος

 του επιχειρηματίας Α.Μ.αναζητά η αστυνομία το κίνητρο που όπλισε το χέρι του επιχειρηματία, ο οποίος αφού σκότωσε τον ασφαλιστή, αυτοκτόνησε. 

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε την Τρίτη στο γραφείο του ο Κ.Δ, στο κέντρο της Ξάνθης, είναι το όπλο με το οποίο αυτοκτόνησε μερικές ώρες αργότερα ο επιχειρηματίας Α. Μ. 

Η εξέταση αυτή για το 22άρι όπλο, επιβεβαίωσε τα υπόλοιπα ευρήματα και την κατεύθυνση των ερευνών της Αστυνομίας της Ξάνθης καθώς μαρτυρίες και οπτικό υλικό τοποθετούσαν τον αυτόχειρα επιχειρηματία στο σημείο του γραφείου του ασφαλιστή, την ώρα του φόνου, το πρωί της Τρίτης.

Οι δύο άνδρες εκτός από φιλική σχέση, σύμφωνα με το xanthi2 είχαν και οικονομικές δοσοληψίες με τον επιχειρηματία να δανείζεται μεγάλα ποσά από τον ασφαλιστή. Ωστόσο τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο για το τί άκριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες πριν ο επιχειρηματίας σκοτώσει τον ασφαλιστή. 

Η κηδεία του Κ. Δ. έγινε την Πέμπτη ενώ η κηδεία του Α. Μ. το μεσημέρι της Παρασκευής, κλείνοντας μια υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

protothema.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ