2018-08-13 08:36:12
Φωτογραφία για Με ποιον να μοιραστείτε τις καλοκαιρινές νύχτες σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας;
Αν μάθαμε κάτι είναι, ότι τα καλοκαιρινά ρομάντζα μας κάνουν καλό! Μπορείτε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, να ανακαλύψετε νέους τρόπους ύπαρξης και να είστε τόσο παθιασμένες όσο θέλετε, επειδή γνωρίζετε ότι όταν τελειώσει το καλοκαίρι, πιθανότατα δεν θα τον δείτε ξανά Λένε ότι το καλοκαίρι είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της ενηλικίωσης, και αυτό δεν σημαίνει ότι περιορίζεται στην εφηβεία.  Μπορεί να συναντήσετε κάποιον ενώ ταξιδεύετε, στην παραλία ή σε ένα καλοκαιρινό πάρτι. Πώς μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε σε έναν σύντροφο, αν δεν έχετε δοκιμάσει όλους τους τύπους ανθρώπων;

Το καλοκαίρι είναι η στιγμή για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, και αυτό ισχύει και για τις σχέσεις. Ο ζωδιακός κύκλος έχει κάποιες προτάσεις σχετικά με το είδος του ατόμου με το οποίο θα έπρεπε να κλείσετε ραντεβού αυτό το καλοκαίρι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί μία καλοκαιρινή σχέση να μετατραπεί… σε δεσμό! Οπότε ας δούμε τι λένε τα ζώδια για τη συμβατότητα στις σχέσεις! Τι έχουμε να χάσουμε; Διαβάστε και τι δείτε ποιον αναζητάτε για το φετινό καλοκαίρι σύμφωνα με το ζώδιό σας.


Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

Ο ηθικός εθελοντής

Αγαπάτε τις περιπέτειες και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από κάποιον που ταξιδεύει σε ξένες χώρες για να κάνει εθελοντική εργασία; Θέλετε κάποιον που πηγαίνει στη Σρι Λάνκα να βοηθήσει στην ανακαίνιση ναών ή πηγαίνει στη Γουατεμάλα για να βοηθήσει σε αγροτικές κλινικές, ορφανοτροφεία και μικρές κοινότητες. Θα ζήσετε μια περιπέτεια για την οποία θα νιώθετε τέλεια!

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Κάποιος για γαστρονομικές περιπέτειες

Σκεφτείτε πόσο χαρούμενη είστε κάθε φορά που δοκιμάζετε νέες γαστρονομικές απολαύσεις και πόσο σας αρέσει να αποκτάτε νέες εμπειρίες με το φαγητό ή να πηγαίνετε σε νέα εστιατόρια… Παραδεχτείτε το: Ο δρόμος προς την καρδιά σας περνά σίγουρα μέσα από το στομάχι σας!

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Το κακό αγόρι

Ξέρετε ότι έχετε μια σκοτεινή πλευρά στην προσωπικότητά σας που σπάνια εκφράζετε, οπότε γιατί να μην την εκφράσετε με ένα πιστοποιημένα 100% κακό αγόρι; Δεν χρειάζεται να διαρκέσει για πάντα, μόνο για τόσο καιρό όσο για να απολαύσετε μια βόλτα στην άγρια πλευρά…

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Το αγόρι της διπλανής πόρτας

Το γνωρίζετε εδώ και χρόνια και μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας, αλλά ποτέ δεν εκδηλώσατε ρομαντικά συναισθήματα απέναντί του. Ίσως ήρθε η ώρα να τον βγάλετε από τον κύκλο των φίλων και να προσπαθήσετε να βγείτε μαζί του ένα ραντεβού. Μπορεί να έχετε χάσει, μη εξετάζοντας αυτή την πιθανότητα. Μπορεί να είναι για καλό…

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο έξυπνος

Ο Λέοντας θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής, αλλά πού και πού καλό είναι να κοιτάξετε κάποιον άλλο. Εάν γνωρίσατε κάποιον υπερ-έξυπνο, όχι μόνο θα σας προκαλέσει πνευματικά αλλά θα σας δώσει και μία νέα προοπτική  για τον κόσμο.

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Κάποιος

Έχετε μια τάση να σκέφτεστε και να αναλύετε πολύ, οπότε πρέπει να βγείτε με κάποιον που έχει να κάνει με την ύλη και το σώμα του. Δεν θα σας άρεσε να συναντήσετε κάποιον που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μειώσετε όλη την ένταση που μεταφέρετε;

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ένας άντρας με χιούμορ

Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε το επιφανειακό και να γνωρίσετε κάποιον που είναι έξυπνος, να έχει χιούμορ και μία μεγάλη καρδιά. Πιθανότατα θα εκπλαγείτε από το πόσο ελκυστικός μπορεί να γίνει και πόσο θα σας απελευθερώσει καθώς θα τον γνωρίζετε.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ένας άνδρας για διασκέδαση

Δεν είναι ότι δεν αισθάνεστε άνετα με τα συναισθήματά σας. Αλλά πρέπει να είστε με κάποιον που θέλει απλά να περνά καλά, χωρίς απαραίτητα να είναι κάτι σοβαρό. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από το δράμα και την ένταση! Βγείτε με κάποιον για χορό και πάρτι… 

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο εμπειρογνώμονας

Ξέρεις πολλά για τον κόσμο, αλλά τι γίνεται με τον κόσμο της τεχνολογίας και της επιστήμης; Ίσως, αυτό το καλοκαίρι ένας τύπος της πληροφορικής θα σας εκπλήξει πραγματικά με τη νοημοσύνη και τις εκτεταμένες γνώσεις του - όχι μόνο για τους υπολογιστές, αλλά για όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την επιστήμη και την ανθρώπινη εμπειρία.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ένα ελεύθερο πνεύμα

Η εργασία είναι η κύρια προτεραιότητά σας, αλλά πάρα η πολλή δουλειά δεν είναι καλή για κανέναν. Πρέπει να συναντήσετε κάποιον που δεν είναι δεσμευμένος ή περιορίζεται από κανόνες και κανονισμούς. Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τη ζωή σας από τον άκαμπτο έλεγχο και κλείνετε ρομαντικά ραντεβού που δεν έχουν κανέναν προγραμματισμό. Μάθετε πώς να είστε αυθόρμητες και ανοιχτές να κάνετε πράγματα που ποτέ δεν νομίζατε ότι θα κάνατε!

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ο διαφορετικός

Ενώ είστε παθιασμένες με τις σκέψεις σας, ίσως έχετε χάσει όλες τις διαφορετικές κουλτούρες που ο κόσμος μας έχει να προσφέρει. Αναζητήστε κάποιον που έχει κάτι εντελώς διαφορετικό από εσάς… Μπορεί να σας μάθει… την ιαπωνική τελετή τσαγιού ή για την καλύτερη όπερα, αλλά τελικά μέσα από αυτόν θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας.

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο εξισορροπιστής

Σκέφτεστε επειδή κάποιος τύπος φοράει γραβάτα και κοστούμι ότι είναι βαρετός ή συμβατικός, αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Σίγουρα, είστε γεμάτες φαντασία, δημιουργικές και αστείες, αλλά αυτό που κάθε καλλιτέχνης χρειάζεται πραγματικά είναι να κάποιον να τον υποστηρίξει. Πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι οι διαφορές σας συνδυάζονται πραγματικά καλά και σας χαρίζει μία νέα ισορροπία.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ