2018-08-13 15:00:18
Φωτογραφία για Οι 5 ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις πριν πετάξεις τα ρούχα σου
Το shopping μπορεί να είναι διασκεδαστικό ή ένα μέσο θεραπείες για κάποιες από εμάς, όμως πολύ συχνά βλέπεις ρούχα στην ντουλάπα σου που δεν τα φοράς ποτέ. Και ήρθε η ώρα του ξεκαθαρίσματος. Ποια θα κρατήσεις και ποια θα πετάξεις; Εδώ θα βρεις τις 5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να διώξεις τα ρούχα που είναι όντως περιττά.

1. Πόσο συχνά το φοράς; Όλοι έχουμε τα αγαπημένα μας ρούχα που φοράμε περισσότερο. Σίγουρα όμως, υπάρχουν κι αυτά που σπάνια χρησιμοποιείς. Ε, ήρθε η ώρα να τα ξεφορτωθείς! Δεν υπάρχει λόγος να σου πιάνουν χώρο τα ρούχα που κρατάς «μήπως και..»

2. Σου κάνει ακόμα; Εκείνο το jean που σου έστρωνε τόσο όμορφα πριν από 5 χρόνια, μπορεί πλέον να μην σου κάνει. Οτιδήποτε είναι πολύ στενό, ή πολύ φαρδύ για να το βάλεις, πρέπει να το πετάξεις.

3. Έχει κάποιο λεκέ ή τρύπα; Μπορεί οι τρύπες να είναι ένα νέο trend, αλλά οι τρύπες ή οι λεκέδες που δεν έχουν γίνει σκόπιμα κάνουν αυτόματα τα ρούχα σου για πέταμα.


4. Το αγόρασες χωρίς να το δοκιμάσεις; Αν αυτό το ρούχο ανήκει σ’ αυτά που πήρες επειδή φαντάστηκες ότι θα σου πηγαίνει πολύ, αλλά τελικά δεν στρώνει καθόλου ωραία πάνω σου, δεν υπάρχει λόγος να το κρατάς.

5. Με ποιον τρόπο θα ξεφορτωθείς τα ρούχα που δεν θέλεις;

Τώρα που ξεκαθάρισες ποια ρούχα είναι για πέταμα, η τελευταία ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι το «πως;» και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η εξής:

• Πρώτα απ’ όλα μπορείς να πετάξεις κατευθείαν τα ρούχα και τα accessories που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κανέναν άλλον (βλ. Νο 3).

• Δεύτερον, μπορείς να ξεχωρίσεις αυτά που ξέρεις ότι αρέσουν στην κολλητή σου ή ότι θα πήγαιναν πολύ σε κάποια φίλη ή κάποιον από την οικογένειά σου.

• Τρίτον, θα μπορούσες να τα πουλήσεις μέσω internet ή σε μαγαζιά με second hand ρούχα.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ