2018-08-13 19:28:17
Φωτογραφία για Επιτέλους δόθηκε λύση για τις φετινές μεταθέσεις
Λάβαμε μήνυμα στο ηλεκτρονικο ταχυδρομείο του bloko.gr μήνυμα με την ακόλουθη είδηση, αλλά τίτλο: ΡΟΥΣΦΕΤΑΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΝΩ 400 ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ:

Επιτέλους δόθηκε η λύση για τις φετινές μεταθέσεις που αφορούσαν 400 Λιμενικούς. Όπως είναι γνωστό έχουμε φτάσει 13 Αυγούστου και οι μεταθέσεις από το Τακτικό και το Έκτακτο συμβούλιο μεταθέσεων δεν έχουν ακόμα κοινοποιηθεί βλέπε εδώ .

Τελικά όμως βρέθηκε η λύση αλλά όχι για όλους Συγκεκριμένα όχι για τους 400 Λιμενικούς που ταλαιπωρούνται  και δεν ξέρουν ακόμα που θα υπηρετούν  τον Σεπτέμβρη και σε ποια σχολεία θα φοιτήσουν τα παιδιά τους. Κατά παράβαση όλης της νομοθεσίας και μόνο στο Λιμενικό  (Πανελληνίως )δεν έχουν κοινοποιηθεί οι μεταθέσεις.Αυτό όμως δεν ισχύει για έναν και μοναδικό Λιμενικό ..τον στενό συγγενή του Δριβάκου του Προέδρου της Ομοσπονδίας τον κύριο Ιωαννίδη, συνδικαλιστή και αυτόν, σαν τον μπάρμπα του στις Κυκλάδες
. Αφού δεν μπόρεσαν να τον περάσουν στις τακτικές για Κέντρο γιατί δεν είχε τα απαιτούμενα μόρια και αφού δεν μπόρεσαν να τον περάσουν ούτε στις έκτακτες τελικά βρέθηκε ο τρόπος. Του έκαναν μετάθεση χωρίς να περάσει συμβούλιο!!! και συγκεκριμένα στην ΕΛΥΔΝΑ  6ος όροφος υπουργείου (δεν χρειάζεται συμβούλιο πάρα μόνο εισήγηση και υπογραφή από υπηρεσία η συγκεκριμένη υπηρεσία που διερευνα τα ναυτικλα ατυχήματα… )  Μπορεί οι υπόλοιποι κοινοί Λιμενικοί να περιμένουν πότε θα τους κοινοποιηθεί η μετάθεση αλλά αυτό δεν γίνεται να ισχύει για τον ξάδερφο του Προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ .Δεν είμαστε όλοι ίσοι και όμοιοι στο Λιμενικό.Να τους χαίρεστε λοιπόν όσοι τους ψηφίζετε και αυτούς και  τα συνδικαλιστικά τους γιουσουφάκια αφού δεν βάζετε μυαλό.

ΗΔΗ ΑΠΟ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΘΗΚΕ Η ΜΕΤΆΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΣ …ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 400 ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ;; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!! Ο ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ@@@@ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ.

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!!

aktofylakionline.wordpress.com
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ