2018-08-13 20:31:40
Φωτογραφία για Βρέθηκε η χαμένη γυμνή σκηνή της Μέριλιν Μονρόε από τους «Αταίριαστους»
Αν είχε παραμείνει στην ταινία θα ήταν μία από τις πρώτες φορές – αν όχι η πρώτη – που μια Αμερικανίδα ηθοποιός έδειχνε το γυμνό της σώμα στην εποχή του ομιλούντος κινηματογράφου. Μιλάμε για το 1961, τους «Αταίριαστους» του Τζον Χιούστον και τη Μέριλιν Μονρόε, στον τελευταίο ρόλο της ζωής της.

Σε μια ερωτική σκηνή με τον Κλαρκ Γκέιμπλ, η Μέριλιν άφηνε το σεντόνι του κρεβατιού να πέσει και να την αφήσει γυμνή.

 Ο Τζον Χιούστον έκοψε τα καρέ αυτά από την τελική κόπια της ταινίας, επειδή, όπως λέγεται, θεωρούσε ότι δεν ήταν απαραίτητα στην ιστορία. 

Όλοι πίστευαν ότι τα καρέ αυτά είχαν καταστραφεί, αλλά ο παραγωγός της ταινίας, Φρανκ Τέιλορ, θεώρησε ότι ήταν σημαντικά και πρωτοποριακά, και τα έσωσε.

Ο συγγραφέας Φρανκ Κασίγιο ανακάλυψε τη χαμένη σκηνή καθώς έπαιρνε συνεντεύξεις για το βιβλίο του «Marilyn Monroe: The Private Life of a Public Icon», που κυκλοφορεί αύριο στις ΗΠΑ από τις εκδ. St. Martin's Press. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Deadline, o Κασίγιο μίλησε με τον Κέρτις Τέιλορ, γιο του παραγωγού, και έμαθε ότι έχει κρατήσει τα κομμένα καρέ κλειδωμένα σε ένα ντουλάπι από τον θάνατο του πατέρα του, το 1999.

Οι «Αταίριαστοι» βασίζονται σε ένα διήγημα που είχε δημοσιεύσει το 1957 στο περιοδικό Esquire ο τότε σύζυγος της Μέριλιν, Άρθουρ Μίλερ. Ο δρόμος τριών περιθωριακών καουμπόηδων (Κλαρκ Γκέιμπλ, Μοντγκόμερι Κλιφτ, Ελάι Γουάλας) διασταυρώνεται με εκείνον μιας πρόσφατα χωρισμένης γυναίκας (Μέριλιν Μονρόε) που ζητά λίγη αγάπη και αποδοχή. Δεν είναι η τελευταία ταινία μόνο της Μονρόε, αλλά και του Γκέιμπλ, που πέθανε μόλις δύο μέρες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Όπως δήλωσε ο Κέρτις Τέιλορ, δεν έχει αποφασιστεί αν και πως θα αξιοποιηθεί το κομμένο υλικό από τους «Αταίριαστους».

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ