2018-08-14 12:05:25
Φωτογραφία για Ζητείται πιλότος για την πιο απαγορευμένη περιοχή του κόσμου (pics)
H εταιρία που έχει αναλάβει να μεταφέρει όσους εργάζονται στην γνωστή Area51 ψάχνει πιλότο για ένα από τα αεροπλάνα της.

Απαγορευμένες περιοχές υπάρχουν πολλές περιοχές στον κόσμο, όμως με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έχουν αποκαλυφθεί τα μυστικά τους. Πόσες όμως φτάνουν σε επίπεδα μυστηρίου, την πασίγνωστη Area51 στην Νεβάδα; Μάλλον καμία.

Ένας τυχερός όμως θα μπορέσει να μάθει εκ των έσω τι παίζει, καθώς η εταιρία που έχει αναλάβει να μεταφέρει με αεροπλάνο όσους δουλεύουν εκεί από το αεροδρόμιο της Νεβάδα, ψάχνει πιλότο.

Για να καταλάβετε τι παίζει, τα αεροσκάφοι που κάνουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι λευκά, χωρίς το παραμικρό διακριτικό (εκτός φυσικά από τον αριθμό) ή διαφημιστικό, ενώ αναφέρονται ως Janet Airlines όταν είναι στον εναέριο χώρο της βάσης που είναι απαγορευμένος.

Η AECOM, η οποία είναι ιδιωτικός αμυντικός εργολάβος, έχει βάλει και σχετική αγγελία στο site της, ζητώντας όσοι συμπληρώσουν την αίτηση να έχουν 3.000 ώρες πτήσεις στο ενεργητικό τους, εκ των οποίων οι 300 τα 5 τελευταία χρόνια.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ