2018-08-15 09:06:24
Φωτογραφία για Η Γαλλία εκδίδει RFI για την κατασκευή έξι νέων υπεράκτιων περιπολικών σκαφών
Η DGA έχει προχωρήσει στην έκδοση RFI για την προμήθεια έξι νέων υπεράκτιων περιπολικών σκαφών (OPV), αναφέρει το «Navy Recognition».

Τα σκάφη προορίζονται να καλύψουν τις απαιτήσεις του Γαλλικού Ναυτικού και αποτελούν μέρος του προγράμματος POM. Τα έξι πλοία θα επιχειρούν στις γαλλικές υπερπόντιες κτήσεις.

Σύμφωνα με το RFI, τα σκάφη πρέπει να έχουν μήκος 70m και βύθισμα μικρότερο ή ίσο των 3,8m. Η μέγιστη ταχύτητα οφείλει να είναι τουλάχιστον 22kn. Επιπλέον, η κατασκευή τους πρέπει να συνοδεύεται από τα απαιτούμενα υλικά υποστήριξης και την εκπαίδευση των πληρωμάτων.

Τα σκάφη θα επιχειρούν από τη Νέα Καληδονία, τη Νήσο Ρεϋνιόν και τη Γαλλική Πολυνησία, οπότε είναι απαραίτητη η ικανότητα αξιοποίησης παρά τις ιδιαίτερες περιβαλλοντικές συνθήκες. Κάθε σκάφος πρέπει να έχει πλήρωμα 35 μελών και να μπορεί προσωρινά να φιλοξενήσει ακόμη 18 άτομα.

Τα OPV θα έχουν καλά χαρακτηριστικά ελιγμών και πλευστότητας. Στις ικανότητές τους θα περιλαμβάνεται η χρήση Μη Επανδρωμένου Ελικοπτέρου (ΜΕΕ) μεγέθους 700kg και θα διαθέτουν ικανότητα αξιοποίησης δύο RHIB μήκους 8m. Η απαίτηση για το ΜΕΕ πιθανόν φωτογραφίζει το VSR-700.

Τέλος, θα πρέπει να έχουν προηγμένα συστήματα επικοινωνιών και αυτονομία μέχρι 5.500nm για αποστολές έως 30 ημέρες χωρίς ανεφοδιασμό στη θάλασσα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ