2018-08-16 20:52:51
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Σε ιδιώτη για Βάφτιση παραχωρήθηκαν τα τραπεζοκαθίσματα του Δήμου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ!!!
          Μια καταγγελία ανάρτησε στο Facebook ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών κ. Βασίλης Σκούρτας αναφορικά με τα τραπεζοκαθίσματα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας τα οποία παραχωρήθηκαν για την βάπτιση σε ιδιώτη και πρέπει αμέσως οι αρμόδιοι να ερευνήσουν τα καταγγελλόμενα.

Αναλυτικότερα η Καταγγελία: 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΡΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΩΝΩΠΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!

..................................................    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

     Τα τραπεζοκαθίσματα αγοράστηκαν με χρήματα που πλήρωσαν οι δημότες για να καλύψουν τις ανάγκες των εκδηλώσεων του Κέντρου Μέριμνας καθώς και όλων των πολιτιστικών φορέων που το ζητήσουν και που παράγουν πραγματικό πολιτισμό. 

    Δεν έχει καμία υποχρέωση ο Δήμος να καλύπτει Πανηγύρια, γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις ιδιωτών.

    Αντιλαμβανόμαστε τις σκοπιμότητες και τα μικροσυμφέροντα για ψηφοθηρικούς λόγους, όμως επιβάλλεται η δημοτική αρχή να υποστηρίζει το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών και όχι μεμονωμένα συμφέροντα ιδιωτών. 

     Οταν ένας δήμος θέλει να κάνει «κοινωνική πολιτική» (ψηφοθηρία η άλλη του ονομασία) ας βάλουν χρήματα απο την τσέπη τους, και όχι στην πλάτη των δημοτών......
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ