2018-08-17 13:28:21
Φωτογραφία για 10 τροφές που βοηθούν το σώμα σου να αδυνατίσει
Σε αυτό το άρθρο θα βρεις 10 τροφές που θα σε βοηθήσουν να μείνεις σε φόρμα και αν αποφεύγεις τα λιπαρά, να χάσεις κιόλας κιλά. Αν προσέξεις τη διατροφή σου τις επόμενες ημέρες, πίνεις πολύ νερό και έχεις καθημερινά στο διατροφολόγιό σου κάποιες από αυτές είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Σέλινο: Αν έχει τύχει ποτέ να το γευτείς, θα έχεις καταλάβει πολύ καλά ότι είναι μία αρκετά ελαφριά τροφή και καταφέρνει να διώξει το αίσθημα της πείνας χωρίς καν να σε... φουσκώσει. Όσο για τις θερμίδες του; Τα 100 γρ. έχουν περίπου 16 θερμίδες.

Σπαράγγια: «Γιάμι γιάμι» θα αναφωνήσεις μόλις δεις μία σαλάτα με σπαράγγια. Ακόμα περισσότερο όταν καταλάβεις ότι μέσα σε 100 γρ. κρύβονται μόνο 25 θερμίδες!

Αγγούρι: Αν θες να δεις το σώμα σου να στεγνώνει από τις τοξίνες, τότε στο αγγούρι θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι. Μάλιστα κρίνεται ιδιαίτερα δροσιστικό για αυτήν την εποχή και μπορείς να το δοκιμάσεις και ως σνακ(16 θερμίδες ανά 100 γρ.).


Λεμόνι: Οι αντιξιοδωτικές του ιδιότητες είναι γνωστές και οι περισσότερες σταρς του Hollywood δεν ξεκινάνε τη μέρα τους χωρίς μία κούπα χλιαρό νερό με φυσικό χυμό λεμονιού. Μην ξεχνάς, λοιπόν, να το χρησιμοποιείς όπου μπορείς στη μαγειρική σου. 

Μανιτάρια: Είτε ως ορεκτικό είτε ως κυρίως πιάτο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μανιτάρια περιέχουν ελάχιστες θερμίδες(22 ανά 100γρ.) και κάνουν το δείκτη της ζυγαριάς να... κατεβαίνει.

Καρπούζι: Το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο που πρέπει να βάλεις επειγόντως στο ψυγείο σου. Είναι δροσιστικό, αντιοξειδωτικό και γενικώς... ασυναγώνιστο.

Κολοκύθι: Το κολοκύθι περιέχει αρκετό νερό, οπότε όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις έχει την ιδιότητα να διώχνει τις τοξίνες σε χρόνο... dt!

Nτομάτα: Εκτός του ότι είναι μία από τις πιο απαραίτητες τροφές για μία δίαιτα, η ντομάτα περιέχει το λυκοπένιο, το οποίο βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου. Διπλό το όφελος και εσύ φυσικά καλό θα ήταν να ενδώσεις στη γεύση της.

Γκρέιπφρουτ: Οι περισσότεροι detox χυμοί περιέχουν γκρέιπφουτ, αφού τα 100γρ. έχουν μόνο 42 θερμίδες. Θα το έχεις συναντήσει άλλωστε σε πολλές διατροφές.

Κρεμμύδι: Ναι η αναπνοή σου δε μυρίζει και πολύ ωραία κάθε φορά που καταναλώνεις μερικά κομμάτια κρεμμυδιού, αλλά είναι κάτι που μπορείς να προσπεράσεις αν θες να δεις το σώμα σου να αλλάζει.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ