2018-08-17 19:00:54
Φωτογραφία για Πως να τον κάνεις να σου στείλει μήνυμα πρώτος!
Ναι, η ανυπομονησία και το άγχος μπορεί να σε τρώει στις αρχές, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα διαπιστώσεις ότι και πιο συχνά θα σου στέλνει και λιγότερη ανυπομονησία θα έχεις.

Οι άντρες παιδί μου, έχουν τα κουμπιά τους και αυτά θα σου δείξω παρακάτω. Κανείς δεν είπε ότι ο κόσμος των ραντεβού και των σχέσεων είναι εύκολος εξ’ αρχής. Πάντα λίγο στην αρχή θέλει να “ψηθείς”.

Μην του απαντάς αμέσως

Κάντον λίγο να περιμένει. Λένε ότι για να καταλάβει ο άλλος το πως νιώθεις, πρέπει να δοκιμάσει από το ίδιο “δηλητήριο”. Δείξε του λοιπόν πως είναι να περιμένεις σε αναμμένα κάρβουνα για μια απάντηση. Άλλωστε εκ των πραγμάτων δε μπορείς να είσαι πάντα διαθέσιμη- άσχετα αν έχεις μονίμως το κινητό ανά χείρας. Μην φτάσεις σε σημείο να τον αγνοείς όμως. Με μέτρο η απόσταση.

Κάνε τον να θέλει να σου στείλει

Φρόντισε οι συζητήσεις σας να θέλουν να σου στείλει μήνυμα την επόμενη μέρα να σε ρωτήσει τι κάνεις. Μάγεψε τον με την προσωπικότητα σου και συζήτα και άλλα πράγματα πέρα από τα επιφανειακά περί καιρού και τα σχετικά. Κέντρισε του το ενδιαφέρον για θέματα που θέλει να συζητήσει και να έχει λόγο να σου στείλει για να συζητήσετε κάτι που αφήσατε στη μέση τις προάλλες.


Σταμάτα να του στέλνεις πάντα πρώτη

Αν καταλήξεις και στέλνεις πάντα εσύ, απλά βάλε φρένο. Δεν χρειάζεται να δείχνεις τόσο διαθέσιμη. Άφησε τον λίγο να του λείψεις, να θέλει να δει που χάθηκες. Να σε ρωτήσει γιατί δεν έστειλες και ότι τόσες μέρες δεν μιλήσατε και του έλειψε. Δεν το λέγανε τυχαία ότι όσο φτύνεις κάποιον, τόσο κολλάει. Σταμάτα να παίρνεις την πρωτοβουλία και άφησε τον και εκείνον να κάνει κάτι.

Κάντε ωραίες συζητήσεις μεταξύ σας

Οι άντρες θέλουν να είναι άνετοι όταν συζητούν μαζί μας, ακόμα και αν αυτό είναι με μηνύματα. Ειδικά στις αρχές, χρειάζονται κάτι που να τους ανεβάζει τη διάθεση. Αν εσύ τον στριμώξεις στη γωνία το πιο πιθανό είναι να εξαφανιστεί. Προκάλεσε τον λίγο με τα μηνύματα, γίνε λίγο πιο seχy και ιντρίγκαρε τον. Ωραίες οι συζητήσεις και για άλλα κοινωνικού περιεχομένου θέματα και καλά και τα αστειάκια, αλλά πείραξε τον και λίγο. Θα τον κάνει να θέλει να σου στέλνει πιο συχνά.

Ρώτα τον γιατί δε σου στέλνει

Φυσικά πάντα υπάρχει η άμεση οδός και να τον ρωτήσεις γιατί ποτέ δεν στέλνει πρώτος. Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση να είσαι προετοιμασμένη για κάθε απάντηση. Σίγουρα ό,τι και να σου πει δε θα είναι απόλυτα αποδεκτό μιας και μπορεί να αφιερώσει 2 δευτερόλεπτα για ένα γεια, αλλά μπορεί και να ακούσεις ότι απλά δεν το σκέφτηκε. Αν ακούσεις κάτι τέτοιο, μάλλον δεν του έχεις κάνει και μεγάλη εντύπωση.

Πες του να σου στείλει αργότερα εκείνος

Όταν σου πει ότι πρέπει να σε αφήσει γιατί έχει να κάνει κάτι, πες του να σου στείλει αν είναι αργότερα. Ή ακόμα και αν εσύ έχεις να κάνεις κάτι εκείνη τη στιγμή πες του να σου στείλει αργότερα μιας και τώρα δεν είναι καλή στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις κατά έναν τρόπο την υπόσχεση του να σου στείλει εκείνος και όχι εσύ. Να ξέρεις, όμως, μπορεί να απογοητευτείς- οι άντρες είναι και λίγο ξεχασιάρηδες.

Αποδέξου το γεγονός ότι ίσως δεν ενδιαφέρεται

Ναι, θα υπάρξουν και περιπτώσεις που το γεγονός ότι δεν σου στέλνει είναι γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφέρεται. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να το ακούς το ξέρω, αλλά θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για κάθε περίπτωση. Αν δεις ότι ακόμα και όταν δεν του στέλνεις για καιρό, παραμένει άφαντος, τότε απλά σταμάτα να του μιλάς γενικά. Δεν ενδιαφέρεται!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ